20171125

24.11.

Nousin ajoissa. Sokeriarvot hyvät. Ei huimausta. Join kahvit. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun. 2.2 astetta lämmintä. Harmaata. 

Söin aamupalaa ja join kahvia. Diabeteshoitaja soitti, kuten oli sovittukin - kyseli miten on mennyt insuliinipistosten kanssa.

Meillä oli pieni tyttö edellisen yön pötköttelemässä mummin vieressä - Milena, 3 v, jonka eilen aamulla kävimme hakemassa meille. "Minä nukuin tosi hyvin", sanoi Milena. Minäkin siinä join kahvia, kun hiukan myöhemmin nousseet söivät aamupalaa.

Luin Saarnaajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12 kävin hakemassa Danielin koulusta meille - leikkivät Milenan kanssa.

13 hain Emilian koulusta meille. Kolmestaan leikkivät Emilia, Daniel ja Milena - hyvin käy se homma heiltä yhdessä. Isommat osaavat olla pienemmän kanssa.

Söimme ja joimme kahvia.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 8.4 km - n. 3-4 astetta lämmintä.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Olimme Milenan kanssa kaksin - ja aika kului hyvin erilaisissa jutuissa.

Terhi-Marja haki Emilian ja Danielin. 

Laitoin saunan lämmite. Se oli kuuma just sopivasti, kun Timo ja Milka tulivat meille Milenaa hakemaan. Olivat käyneet meijjän kylällä kaupassakin. 

Saunoimme Timon kanssa.

Joimme kahvia/teetä/mehua ja söimme iltapalaa.

Tänään on päivällä tuntunut ihan lievää huimausta samanlaisissa tilanteissa kuin eilenkin. Sokeriarvot ovat olleet hyvät. 

Tänään ilmoittautui yksi ihminen bussimatkalle Kristuspäivään.

Siunausta!

Ps. "Jeesus vastasi ja sanoi heille: Pitäkää usko Jumalaan" (Mark. 11:22).


Matkalle sopii väkeä lisää! Ilmoittaudu mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti