20171122

22.11.

1.8 astetta kylmän puolella noustessani uuteen aamuun. Harmaa taivas. Lunta hieno kerros lisää oli tullut.

Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Saarnaajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdat Muromasta, sekä hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Liekkö johtunut insuliinipistoksesta - joka oli minulle ensimmäinen eilen illalla - kun yöllä kääntyi toiseen asentoon, niin oli sellainen huiomaava olo. Tuntui, että sänky keinahtelisi. Voihan olla, että verensokeri laski suhteellisen paljon yön aikana - se kun oli nukkumaan mennessä aika korkealla, pizzan- ym. hiilihydraattipitoisen syömisen johdosta. Sokeriarvot eivät kuitenkaan laskeneet liian alas, vaan olivat aamulla aika korkealla - mutta silti ne olivat laskeneet paljon. Sängystä istumaan noustessakin oli se sama huimaava tunne, että varmuudeksi piti ottaa tukea seinästä. Se on ollut sitten koko päivän sellainen olo - silloin kun käy pitkälleen, tuntuu kuin sohva keinuisi vähän aikaa, samoin kun nousee tuolilta ylös, sekä myös silloin kun kumarasta nousee ylös.

Rukoushetken jälkeen menin hiihtelemään 9.6 km Kusiaismäkeen. n. 3 astetta pakkasen puolella. Vastatuuli oli aika viileää.

Menin suoraan hiihtämästä hakemaan Danielin koulusta meille.

Söimme - ja minun piti sitä kahviakin.

Kävin vielä Kusiaismäessä 8.4 km hiihtelyllä - n. 4 astetta kylmällä.

Sytyttelin tulen takkaan.

Tänään on tullut kolme uutta lähtijää bussimatkalle Turkuun, Kristuspäivään. Mukavata. Vielä soppii mukkaa! Lähe sinäkin!

Emilia ja Daniel tulivat 17 maissa posket punaisina meille - taisi olla pulkat mukana. 5 astetta pakkasta. 

Kun lapset olivat menneet kotiin lähdimme mekin M-L:n kanssa Rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. Menomatkalla kävimme "Terheillä." Kävin viemässä tiedot Kristuspäivään lähtijöiden lipuista. T-M käy huomenna ne hakemassa Jyväskylästä yhdestä kaupasta, kun käy muutenkin Jkl:ssä.

Rukousillassa oli 17 henkeä.

Palasimme kokouksesta kotiin kaupan kautta.

Iltapalaa ja teetä.

Jostain syystä verenpainekin - yläpaine - on ollut korkeampi tänään, kuin minulla normaalisti. Johtuneeko sekin tuosta uudesta asiasta - insuliinistä. Täytyy tietenkin seurailla. perjantai-aamunahan diabeteshoitaja lupasi soitella ja tiedustella lukemia ja muita oloon liittyviä asioita.

Siunausta!

Ps. "Kuitenkin useat hallitusmiehistäkin uskoivat häneen, mutta fariseusten tähden he eivät sitä tunnustaneet, etteivät joutuisi synagoogasta erotetuiksi. Sillä he rakastivat ihmiskunniaa enemmän kuin Jumalan kunniaa" (Joh. 12:42-43).


Lähde mukaan! Autoon sopii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti