20171111

11.11.

Että sellainen numerosarja tälle päivälle. Ihan ensiksi lähetän tässä myöhästyneitä - muttei yhtään vähempiarvoisia - onnitteluja: Lotan Teuvolle, tuonne vähän "pohisemmaksi" 9.11 olleen nimipäivän johdosta! Samoin Takalon Martille eilen olleen nimipäivän johdosta! Ja kiitos Martille ja Katriinalle upeista Suomi-kuvista, joista olemme saaneet nauttia Alfa-tv:ssa!

Kun pystyyn sängynpohjalta selvisimme oli taivas harmaa. Lämmintä 4.1 astetta. Leppoinen lauantaipäivä oli alkamassa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Sananlaskujen kirjaa - löytyy Raamatusta. Marja-Leena luki kohdan Muroman Aamun ensimmäisestä ja hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kuljeskelin imurin kanssa huushollissa, kun M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Lohkoin useamman tunnin omenia pakastimeen. Hilloksi niitä ei viitsitty keitellä ja saavissa olisivat menneet pilalle. M-L valmisteli Isänpäivätarjoiluja - täytekakkua ja ruokia.

13 jälkeen kävi kukkakaupan lähetti meidän ovella. Terolta, Marilta, Aarolta, eelikseltä ja Nooalta - Tero on mein esikoinen - tuli kukkalähetys kortteineen minulle. Syy moiseen hienoon eleeseen oli seuraavanlainen: Olen Teron isä ja huomenna on isänpäivä. Oli kyllä erinomaisen kaunis kukkakimppu! Kiitos Terolle ja perheelle! 

Saatuani omenahommat loppuun lähdin 10 km lenkille pimeälle urheiluikentälle. 5 km kävelin, 2 km juosta hissuttelin ja loput kolme kävelin. Satoi aikalailla vettä koko ajan. Lämmintä 2 astetta palattuani kotiin. Mukava lenkkisää.

Tultuani kotiin hain puut ja sytyttelin tulen takkaan. Sauna tietenkin myös heti lämmite. Eikä aikaakaan, kun jo hikoilin lauteilla.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Totuta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea" (Sananl. 22:6).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti