20171129

29.11.

Sopivaan aikaan heräilin tänäänkin. 1.2 astetta lämmintä. Harmaata. Luin Saarnaajan kirjaa. Ryyppäiltyäni mukillisen kahvia - kahvijuuston kanssa - kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Satanut hieman lunta.

Aamupalaa ja kahvia. 

Marja-Leena luki kohdat Muroman Aamun ensimmäisestä, sekä hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 8.4 km - pienikin lumen lisäys tuntui hiihtelijästä mukavalta.

Menin hiihtelyltä suoraan hakemaan danielin koulusta meille.

Syödäkin piti - ja laittaa tulta takkaan.

Kävin hiihtelemässä 12 km Kusiaismäessä. Sateli hiljakseen lunta. 1.2 astetta lämmintä palatessani.

Tuli seuratuksi vähän ampumahiihdon mc:a.

19:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Teenilän Jouko johteli ja laulatti. Turusen mika puhui. Aloitti sarjan kymmenestä käskystä. Rukoilimme. 12 henkeä.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään(kin) ollut hyvät verensokeriarvot - ennen iltapalaa 5.1.

Laitanpa tähän vielä "tuntemukseni" yhdestä asiasta. Nimittäin esim. Nenäpäiväkeräyksestä. Kun hiukan katsoin Nenäpäivän lähetystä netin kautta, niin ajattelin, että mitenkähän on mahdollista, että meidän helluntailaistenkin lähetysjärjestö - Fida - on yksi järjestö, joka on ottamassa toimintaansa tuottoja - rahaa - tuosta toiminnasta? Minusta se ei ollut "terveellinen" ohjelma millään muotoa - ei kyllä rakenna uskonelämää. Minun mielestäni olla osallisena tuolla tavalla kerätyistä rahoista, on yhtä kuin menettää siunausta siitä työstä, jota tekemään Jeesus on lähetysjärjestön tarkoittanut. Voihan olla, että tällaisten ajatusten kanssa jään yksin. Joko minä olen käsittänyt väärin esim. evankeliumien, Apostolien tekojen ja Raamatun kirjeiden antaman mallin ja opetuksen, tai sitten helluntaiherätyksen lähetysjärjestö on maallistunut. En halua ottaa kantaa muiden järjestöjen kohdalta.

Siunausta!

Ps. "Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa ja he ovat minun kansani" (2. Kor. 6:14-16).


Kaksi päivää vielä ja on Kristuspäivä Turussa. Siksipä vielä tämä info matkasta sinne.
Vielä ehtii ilmoittautua mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti