20171123

23.11.

5.5 oli pakkasella noustessamme. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Saarnaajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan Muromasta ja hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Veimme Emilian ja Danielin kouluun ja jatkoimme samantien hakemaan Milenaa meille Höytiältä. Reippaasti sieltä lähti tyttö matkaan. Historiallinen hetki tämäkin - Milena tuli mummilaan yksin ekaa kertaa.

Siinä sitten Milenan kanssa oleskeltiin ja hommailtiin - laitoimme tulta takkaan, loikoilimme hiekkarannalla. Viltti oli sitä hiekkaa.

Söimme.

13 hain Danielin ja Emilian koulusta meille. Hommailivat Milenan kanssa sisällä ja ulkona. Pulkat ja kelkat käytössä - Daniel kävi ne hakemassa kotoaan.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 8.4 km. Lunta satoi koko ajan aikakin lailla. Tuuli oli kova. Moottorikelkka, perässään sellainen levy, tasoitteli hiihtobaanaa. Lämpötila 2 astetta miinuksella.

Palattuani kotiin kävikin ilmi, että Milena halusikin jäädä meille yöksi - alunperin oli tarkoitus, että on vain päivän. Reipas tyttö. Terhi-Marja tuli pian myös meillä piipahtamaan. Toi Jyväskylän reissultaan myös varaamani Kristuspäiväliput bussimatkalaisille. Emilia ja Daniel lähtivät myös kotiin. He osaavat hyvin leikkiä ja olla Milenan kanssa.

Siinähän se ilta meni touhuillessa. 

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Tänä aamuna - eikä yöllä - tuntunut mitään huimausta, eikä "sängyn ja maailman pyörimistä." Mutta muuten kyllä jo aamupuolella alkoi tuntua ja sen jälkeen, pitkälleen käydessä, istumaan ja seisomaan noustessa, sekä kumartuessa. Verensokeri oli aamulla aika hyvä verrattuna aikaisempiin - 6.9.

22 jälkeen oli lämpötila jo liki asteen plussalla. 

Ykkös -lehdessä oli tänään pieni jutunpoikaseni tänään. Kerroin siinä, että Saarijärveltä lähtevään Kristuspäiväbussiin mahtuu vielä.

Siunausta!

Ps. "...sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään" (Room. 10:10-11).


Laitan tähän taas näitä tietoja bussimatkasta Turkuun - josko vaikka olisit lähdössä mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti