20171113

13.11.

Tässäkin vielä sydämellisiä nimipäiväonnitteluja meijjän Kristianille, jonka ensimmäinen etunimi on Tero! Ja siunausta matkaan!

Hyvissä ajoin nousin ja varasin ajan diabeteshoitajalle - sitä kun sitten opetellaan sitä itsensä pistämistä. 1.3 astetta lämmintä. Taivas oli harmaa. Lunta oli maassa "jonniivverran." Otin vähän aamupalaa ja join kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa.

9.30 maissa menin kylälle, Majakalle. Minulla oli siellä puhumisvastuu - Rautasaaren Vesa soitteli ja pyyteli viime viikolla. Tuossa 10.15 maissa puhuin. Ilohan se on pitää esillä maailman parhainta uutista - evankeliumia. Näytti, että ihmiset - joita oli paikalla runsaasti - kuuntelivat. Lopussa pyysin niitä, jotka haluavat ottaa Jeesuksen vastaan elämäänsä, nostamaan kätensä ylös merkiksi siitä. Yksi mies tuli sen jälkeen luokseni ja sanoi, ettei rohjennut nostaa, mutta halu oli. Kun mies oli syönyt, menimme kaksin toimistoon juttelemaan. Jäi tuntu, että miehellä oli suuri halua avata sydämensä Jeesukselle, mutta sanoi haluavansa vielä ajatella asiaa. Join Majakalla kahvia.

Palattuani Majakalta kotiin join kupillisen kahvia ja lähdin hiihtämään Kusiaismäkeen. Varmaan ajattelet, että kuinka nyt voi hiihtää. Näköjään joku voi. Eipä muita näkynyt. Lumiloskaa oli ohut kerros sahajauhon päällä. 15.6 km hiihtelin. 1 aste lämmintä mennessäni.

Riikosen Masa pyyteli Liepeelle - Lievestuoreelle - puhumaan Tammikuun lopulla. Lupasin - ts. tietenkin Jhs.

Tultuani kotiin söin. Denis, Emilia ja Daniel olivat käväisseet meillä.

Valmistelin Kyläiltaa - vastuuhenkilöitä on lähdössä hyvin. NSellaisten ihmisten kanssa tehdään, jotka ovat siihen alttiita. Sellaisten, jotka sydämestään tahtovat tehdä evankeliumin työtä. Sellaisten, joita wei tarvitse "maanitella" mukaan. Se ei katso seurakuntarajoja.

Laitoin tulen takkaan.

Kuuntelimme Patmosradiosta Markku Vuorisen raamattutuntia aiheesta: Miksi nykypäivän uskovat eivät täyty Pyhällä Hengellä, eivätkä käytä armolahjoja? Jotenkin noin se aihe meni. Suora lähetys.

M-L neuloi.

Emilia ja Daniel kävivät, äiti kyytimiehenä.

Siunausta!

Ps. "Voiko kukaan kuljettaa tulta helmassaan, puvun häneltä palamatta?" (Sananl. 6:27).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti