20171121

21.11.

Nousimme uuteen aamuun hyvissä ajoin. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun. 0.2 astetta miinuksella noustessamme. Kun illalla satoi lunta, niin sitä oli mukavasti maassa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Saarnaajan kirjaa - sellainenkin löytyy Raamatusta. M-L luki kohdan Muroman aamun ensimmäisestä, sekä hartauskirjasta, jota käytämme - olemme käyttäneet usean vuoden ajan.

Kävin kylällä, apteekissa, tavoittelemassa niitä "pistettäviä insuliineja". Tulin kuiten tyhjin toimin kotiin.

Valmistauduin illan tilaisuuteen, jossa minulla oli puheosuus.

Menimme uudelleen M-L:n kanssa kylälle. Kävin hakemassa ne insuliinikynät apteekista ja sitten tk:een, diabeteshoitajalle, klo 12:ksi. M-L meni hakemaan Emiliaa - tai Danielia - koulusta. "Tapoin aikaa" tk:n kanttiinissa ja juoskentelin kupposen kahvia. Tapasihan siellä tuttujakin.

13.45:ksi minulla oli aika silmänpohjankuvaukseen, neuvolaan. Ensimmäisen kerran kävin sellaisessa vuosi sitten - diabeetikoille sellaisiakin kuvauksia tehdään.

"Silmäkuvauksesta" menin odottelemaan M-L:aa hammashoitolan odotusaulaan - hänellä kun oli käynti ja aika siellä.

Kävimme syömässä - minä kebabin salaatilla, minä ja pizzan, M-L.

Tultuamme kotiin "tein jotakin" Kristuspäivän bussimatkan suhteen. kaksi ilmoittautunuttakin taas tuli. Ja lisää sopii - varmasti tuleekin. Lähde sinäkin. Tämän "blogijutuntapaisen" loppuun laitan jälleen tietoa bussimatkasta. 

18:ksi ajelimme M-L:n kanssa yhteiskristillisen Häkkilän-Peltokylän-Kohmun rukouspiirin kokoontumiseen Kohmulle, Hakkaraiselle. Luminen oli metsä ja tienoo sillä perukalla. 17 henkeä oli koolla. Joimme kahvia, lauloimme, puhuin Sanaa, rukoilimme, keskustelimme. 

Palattuamme rukouspiiristä pistin elämäni ensimmäisen insuliinipistoksen itseeni - 4 yksikköä x yksi. Pienellä annoksella alkuun ja seurailemaan. Sen lisäksi on tabletti aamuin ja illoin.  

Laitoin tulen takkaan.

Söimme pizzaa ja joimme teetä - sitä M-L:n päivällistä pizzaa, jota ei jaksanut syödä kokonaan silloin.

Siunausta!

Ps. "Sillä minä päätän; että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin" (Room. 8:18).



Vielä ennättää ilmoittautua mukaan, eli matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti