20171102

2.11.

Tänkii aamun kävi Marja-Leena viemässä Emilian ja Danielin kouluun oppimaan uusia asioita. Kun minä nousin "jalanviljaan" paisteli aurinko ja taivas oli sininen. Pakkasta 3.8. Puut olivat kauniin huurteiset - mikä lie johtui sumusta, joka oli eilen laskeutunut maiseman ylle. Alkoivat jo illalla olla kauniin valkoisia. Sisällä tuoksuivat leivotun ruisleivän tuoksut - ihan uunista ja leivistä tulleet.. Eilen M-L sitä sorttia leipoi

Aamupalaa syötiin ja kahvia juotiin. luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta ja "Muromasta" tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

13 kävin hakemassa WEmilian koulusta meille. Aurinkoista. 

13.30 vein Emilian ja hänen koulukaverinsa yhden koulukaverin synttäreille Pajupurolle. 

Daniel tallasi kotiinpäin bändikerhosta palatessani.

Söimme M-L:n laittamat hyvät ruuat - paremmat kuin "ravintelissa".

Laitoin tulen takkaan - sehän on jokapäiväistä jälleen.

Kävin hiihtämässä Kusiaismäessä 12 km. Marraskuinen pimeä tuli nopeasti. Mukava oli hiihdellä pimeähiihtoa - kuu ei nyt onnistunut näyttäytymään. Pilvet olivat edessä.

Palattuani oli meidän mittarissa n. 1.5 astetta pakkasen puolella. laitoin saunan lämmite. M-L neuloi - lienee Joulun lapsi -paketteihin.

Mukava oli taas löylytellä.

Iltapalaa ja teetä.

Kirjoittelin - ja lähettelin s-postilla - SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 14. Samalla siinä mukana Kristuspäivään aikomamme bussimatkan infon. 

Siunausta!

Ps. "Minä annan teille uuden käskyn: rakastakaa toisianne! Niin kuin minä olen rakastanut teitä, rakastakaa tekin toinen toistanne. Kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos te rakastatte toisianne" (Ps. 13:34-35).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti