20230416

16.4.2023.

No, sehän on itsekunkin asia, mitä tekee. Niinhän se.

Meillä on niin paljon mahdollisuuksia tehdä elämässämme päätöksiä, puoleen, taikka sinne toiseenkin; ne voivat olla hyviä, mutta myös huonoja.

Elämämme voi mennä kokonaan; tai ainakin miltei, itselle elämiseksi - Jeesukseen uskovinakin. Elämänalue, jolla tämä selvästi näkyy, on varojemme ja omaisuutemme käyttö: Voimme käyttää kaiken vain itseämme varten; vaikkapa harrastuksiimme. Meillä on kuitenkin kyky selittää elämäntapamme, itsellemme ja toisille, jopa hengellisin perustein.

Vääränlaisen elämäntyylimme kautta kaikki menee - eikä piisaakaan - itsekkääseen, tämän maailmantyylinmukaiseen elämään.

Jumalan sana opettaa meille toisenlaista elämänmallia:

"...Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan" (Matt. 6:33).

Siihen kuuluu kohdallamme myös kysymys: Herra, kuinka käytän varojani ja omaisuuttani - ja kaikkea sitä, mitä olet minulle lahjoittanut?

Uskommeko, että se, mistä nyt puhumme, kertoo meidän suhteestamme Jumalaan ja Jeesukseen?

______________________

Sunnuntai. 6.1 astetta plussalla ylösnousussa, auringon puolella. Sininen taivas.

Hyvää - VHH - aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Miikan kirjaa.

11:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Sunnuntaijuhlaan. Paavo Järvinen puhui. Puhe oli tärkeä sanoma uskoville ja seurakunnille tänään.

Kotona pizzaa ja kahvia.

Luin kirjaa.

Seurasin Suomencup-hiihtoja Rovaniemeltä.

Kahvia.

HIIT-treeni: Kuntopyörällä 10 x 1 min. kovalla teholla. Väleissä palautteluksi 1 min. hiljaista polkemista. Alussa ja lopussa 3 min. rauhallista polkemista.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia.

Kirjoitin.

Kokoustaltiointi kertoi, että Tero ja Mari olivat johtamassa tilaisuutta Tampereella, seurakunnassa.

Siunausta!

Ps. "Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman" (1. Joh. 2:12). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti