20230422

22.4.2023.

Pelastus on kokonaan taivaasta lähtöisin. Siksi me rukoilemme.

________________________

Ennenkuin sanot, että päinvastoin, niin ennätän sanoa, että: Karismaattisuus - ja karismaattinen liike - on tuonut paljon siunausta maailmaan, koska se on syntynyt taivaasta. Sitä me kaipaamme - täälläkin

________________________

Erkki Leminen: Toinen ei voi arvostella toisen pukua. Ja kun jokainen on pukeutunut lahjavaatteeseen, ei kateuttakaan pääse syntymään ... Niihin juhliin ei omissa vaatteissa olisi mahdollista tullakaan. Omat ansiot eivät siellä kelpaa mihinkään. Vain lahjavanhurskauteen puetut ovat otollisia ... Valkopukuisten suureen joukkoon päässeillä on sama oppi. Siellä ei kukaan moiti vierellä olevaa väärästä opistas, niin kuin moni matkalla ollessaan saattaa tehdä"

(Sisko Latvus, Erkki Leminen, armon matkamies, s. 294, 295, KARAS-SANA 1994).

________________________

"New Yorkiin kohdistuneen terrori-iskun jälkeen, 15. syyskuuta vuonna 2001 Billy Graham osallistui presidentti George W. Bushin koolle kutsumaan rukouskokoukseen Washington National Cathedralissa. Tilaisuudessa Graham sanoi, että sellaisina aikoina, kun näemme oman heikkoutemme ja riittämättömyytemme, meidän suurin tarpeemme on katua syntejämme ja uskon kautta kääntyä armahtavan Isän ja lohdutuksen Jumalan puoleen. Hän lohdutti Yhdysvaltain kansalaisia sanoen, että nyt jos koskaan on aika kääntyä rukouksessa Jumalaa kohti" 

(Toimittanut Vernon McLellan, Billy Graham, Mies ja usko, s. 9, 10, Aika media 2003).

_________________________

Suomen kansan kannattaa tehdä sitä, mistä luimme, juuri nyt! Kannattaako sitä odottaa suuria vaikeuksia, ennen kuin vasta...

Lauantai. 18.0 astetta plussalla ylösnousussa, auringon puolella. Sininen taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Naahumin kirjaa. 

M-L kävi kylällä kaupassa.

Kahvia.

Setvin autotallin laatikoissa olevia tavaroita. Siinähän se aika hurahtelikin.

Kirjoitin.

Ruokaa ja kahvia.

HIIT-treeni: Kuntopyörällä 10 x 1 min. kovalla tempolla, väleissä 1 min. hiljaista polkemista palautteluksi, Alussa ja lopussa rauhallista polkemista 3 min.

Kävin hikoilemassa lisää saunassa.

Luiun hetken kirjaa.

Iltapalaa.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia" (Matt. 4:19b).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti