20230401

1.4.2023.

Sydämelliset onnittelut Mirolle - vielä tässäkin - vaarilta ja mummilta, täyttäessäsi 20 v!

Lauantai. 3.1 astetta miinuksella ylösnousun aikaan. Aurinko paistoi. Sininen taivas. 

Aamupalaa ja kahvia.

Laittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamaposteja, sekä kutsuja SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousiltaan, kuoriin.

Rukousta.

Ajelin helluntairukoushuoneelle Rukous- ja paastopäivään klo 12:ksi. mennessä jakelin muutamille Rukousrintamaan kuuluville Rintamapostin liitteineen.

Rukous- ja paastopäivässä oli klo 12 alkavassa osassa 10 henkeä, klo 13 alkavassa 7 henkeä ja klo 14 alkavassa 4-5 henkeä. Klo 15 se päättyi.

Ajelin hakemaan mamma-Haapalan Autiolahdesta kyytiin. Haimme M-L:n leipomuksineen kotoa mukaan ja ajelimme Höytiälle, Uuraisille, Timolle ja Pialle, Miron 20 v-synttäreille. Timo rukoili aluksi. Juotiin kahvia ja syötiin hyviä tarjoiluja. Oli suolaista ja makeaa. Pidin pienen puheen Mirolle, ja tietenkin kaikille. Kävimme mökin saunassa, tien toisella puolella, Timon ja Deniksen kanssa. Hyvät oli löylyt ja mukava sauna. Taivaan Isän siunausta ja johdatusta Mirolle eteenkin päin. Hänen omanaan elämämme on turvattua ja siinä on tarkoitus. On mielenkiintoista seurata, kuinka Pyhä henki sinua johdattelee!

Ajelimme kotiin. Mamman - Pian äidin - veimme ensin kotiin.

Rahkapiirakkakahvit kun tulimme "kotio."

Seurasin jälkikatseluna SM-hiihtoja.

Uutisetkin tuli "kätelluiksi" - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien" (1. Joh. 28:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti