20151010

10.10.

Aurinkoinenhan se on ollut tääkin päivä. Marja-Leena kävi jo aamusta kylällä. Aamupalaa ja kahvia. Luin Danielin kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimmeyhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kantelin takapihalta pöydät ja tuolit varastoon odottelemaan seuraavaa suvea. 

Jossain vaiheessa söimme.

Seurasin netin kautta yhden erän Suomen peliä lentopallon EM-kisoissa. M-L heilutteli haravaa ulkona - niitähän nyt tulee puista alas lehtiä "havaroitavaksi".

17 jälkeen menin 12.3 km "kävelynomaiselle" lenkille. Leuhunkosken Voimalaitoksen lenkin menin tuollaista 8 min/km-vauhtia. Kaunis sää. Joutsenia paljon pellolla matkan varrella. Lintuparvi - välillä aura-muodostelmassa - kierteli peltojen ja veden yllä. Taitaa olla mielessä lähtö lämpöisemmille palkisille. Me Jeesukseen uskovat odotamme myös sitä hetkeä, jolloin lähdemme taivaaseen, jossa ei tule koskaan vilu - mutta eipä sen puoleen, ei hellekään. Se on historiallinen tosiasia, että näin tulee tapahtumaan - tosin on kyseessä etukäteen kirjoitettua historiaa, joka löytyy Jumalan Sanasta, Raamatusta. Tätä tosiasiaa ei muuta miksikään se, että omasta mielestään viisaat ihmiset naureskelevat - ja pilkkaavat - tätäkin raamatullista totuutta vastaan. Suosittelen lämpimästi ottamaan Jumalan Sanan vakavasti. Tule sinäkin niiden ihmisten joukkoon, jotka odottavat Jeesusta tulevaksi noutamaan omansa sinne missä vajaa on lakannut ja kaikki on tullut täydelliseksi. Kutsu Jeesus sydämeesi ja pyydä syntejäsi anteeksi Jumalalta, taivaalliselta Isältämme. Jeesus on sovittanut ristillä sinunkin syntisi. Se on ainoa tae siitä, että voit saada ne anteeksi. Elämäsi muutos on mahdollinen.

Palailtuani lenkiltä laitoin saunan lämmite ja takkaan tulen. Oli mukava olla takkatulen loisteessa hämärässä olohuoneessa ilman valoja. Kynttilät piti tietenkin raapaista loistelemaan keittiön pöydälle. Tuollaiset pienet asiat ovatkin suuria asioita - lahjoja Jumalalta

Saunan jälkeen iltapalaa ja teetä.

Josko sitä lainailua taas:

"Muita työntekijöitä kunnioittava

Monilla työpaikoilla saatetaan juonitella, ja muut voivat yrittää saada ylennyksen sinun sijastasi. He saattavat jopa yrittää hankkia sinulle potkut. Danielin työtoverit yrittivät tappaa hänet. Tästä huolimatta ei ole todisteita siitä, että Daniel olisi suhtautunut työtovereihinsa muuten kuin kunnioittavasti. Älä koskaan puhu pahaa toisista työntekijöistä. "Älä panettele isännälle (työnantajalle) hänen orjaansa (työntekijää), ellet halua kirousta taakaksesi" (Sananl. 30:10).
Uskovan työntekijän tulee välttää juonittelua ja valtapelejä ylennystä tavoitellessaan. Ylennyksesi ei ole esimiestesi käsissä. Herra tekee tuon päätöksen. Voimme olla tyytyväisiä työssämme, kun pyrimme hoitamaan tehtävämme uskollisesti, kunnioitamme ylempiämme ja rakastamme ja rohkaisemme työtovereitamme. Kristus ylentää meidät jos ja kun Hän niin hyväksi näkee" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 113).

Siunausta!

Ps. "Vai ettekö tiedä, että meidät kaikki, jotka on kastettu Kristukseen Jeesukseen (huom! tässä ei tarkoiteta sylilasten kastetta. "vuolijan" huomautus), on kastettu hänen kuolemaansa? Meidät on siis yhdessä hänen kanssaan haudattu kasteen kautta kuolemaan, että niin kuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin mekin vaeltaisimme uudessa elämässä" (Room. 6:3-4) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti