20151008

8.10.

Päivä oli aurinkoinen. Marja-Leena meni keittojen kanssa Majakalle aamusta. Kun nousin niin laittelin aamupalaa ja keittelin kahvia. Luin Danielin kirjaa. Linnut ahkerassa syömätouhussa ruokintapaikallaan. Koetin olla rukouksessa.

Sahailin muutaman puun pienkiksi liiteriin. Aloin laittamaan pressua uusiksi autiotallinoviaukkoon. 

M-L haki Majakalta tullessaan Danielin koulusta meille - kitaratunti Danielilla koulun jälkeen koululla. 

M-L haki Emilian koulusta meille.

Tein oviaukkopressuhomman loppuun.

Laitoin tulen takkaan. 

Että, sellaisia net vaarin hommat - pieniä ja vähiä.

Terhi-Marja haki töistä tullessaan Emilian meiltä. Daniel lähti minun kanssani urheilukentälle. M-L:n kyydissä olimme kun hän meni kappaan. Siellä urheilukentällä oli turvapaikanhakijoiden ja FC-Saarijärven välinen jalökapallo-ottelu. Joukkueessa olleiden lisäksi oli siellä runsaasti katsomassa turvapaikanhakijoita. Todella hyvin pelasivat turvapaikanhakijat, vaikka eivät ole joukkueena aikaisemmin pelanneet. Hieno juttu, että heti heidän täällä olonsa alussa oli tällainen yhteinen juttu paikkakunnan ihmisten kanssa. Minä tein - peliä sivusilmässä seuraten - 7.5 km lenkin kentällä. Veimme Danielin kentältä kotiin.

Iltapalaa ja teetä.

Jatkampa - pitkän ajan jälkeen - lainailua. Menossahan on kohta Työntekijän vastuu.

"Rukoileva

Uskova työntekijä on rukouksen ihminen. "Kun Daniel sai tietää, että tällainen määräys oli annettu, hän meni taloonsa ... kolme kertaa päivässä Daniel polvistui siellä ja rukoili ja kiitti Jumalaansa, niin kuin hänellä ennenkin oli ollut tapana" (Dan. 6:11),
Daniel oli aikansa vaikutusvaltaisimman valtion johdossa. Harvat meistä koskaan saavat kantaakseen niin suurta vastuuta kuin hän ja kohtaavat yhtä vaativia aikatauluja kuin hyän. Silti hän tiesi rukouksen olevan niin tärkeää, että hän asetti sen kaiken muun edelle. Jos et rukoile säännöllisesti, työsi kärsii" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 112)).

Siunausta!

Ps. "Ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat" (Joh. 3:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti