20151007

7.10.

Aurinkoinen syyspäivä. Tuli nukutuksi suhteellisen pitkään. Söimme aamu palaa ja joimme kahvia. Marja-Leena luki hartauskirjasta kohdan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

12 kävin hakemassa Danielin koulusta meille. 

Jatkoin eilen aloittamaani nostolavojen purkamista. Daniel tuli myös ulos hommailemaan - kanteli takapihalla painoina olleet sementtiharkot kasaan leikkimökin viereen.

14 hain Emilian koulusta meille. 

Söimme.

Jatkoin puuhommia sahailemalla sirkkelillä nostolavapuut liiteriin. Niitä oli kertynyt runsaasti tuonne ulkorakennuksen nurkkaukseen, ulkopuolelle. Mukava oli saada ne sinne kuivina. 

Terhi-Marja ja Denis hakivat lapset meiltä.

17 jälkeen kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Menopuolikkaan  7.46 min/km, paluupuolikkaan 7.37 min/km. Aurinko paistoi. + 4--5 astetta. 

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Israel-rukousiltaan - 19 ihmistä. Oittisen Jukka toi terveisiä Lehtimajajuhlilta, Israelista. Oli erinomainen puheenvuoro, jossa tuotiin esille myös juhlan taustaa. Tulimme kotiin kaupan kautta. Pihaan päästyämme huomasimme taivaalla revontulet.

M-L on leiponut tänään ja laittanut myös ruokaa huomiseksi Majakalle.

Vielä tässäkin lämpimät nimipäiväonnittelut sisko-Pirjolle, Huttusen Pirjolle ja Eriksonin Pirjolle!

Lainauksia:

"Iranin ydinaseongelma."

"Iranin päämäärä Israelin tuhoamiseksi pysyy voimassa, samoin sen näkemys, ettei holocaustia tapahtunut."

"Israel, joka ei ole sopimuksen osapuoli, joutuu nyt yksin huolehtimaan turvallisuudestaan ja kehittämään omaa tiedustelupalveluaan ja muita valmiuksia, joita se jatkossa tarvitsee selviytyäkseen uudessa tilanteessa. Presidentti Obama on myynyt Israelin epävarmaan sopimuksen solmiessaan. Nämä ovat häpeälliset päivät USA:lle. Huomaatko, että samaan aikaan koko USA:navioliittolainsäädäntö muutettiin homoseksuaalien avioliitot kattavaksi. Tämä Israelin pettämisen ja homoseksuaalien aseman vakiinnuttamisen samanaikaisuus ei varmasti ole sattumaa! USA on ajautumassa Jumalan tuomion alle."

"Loppupäätelmä. Iranin kanssa tehty sopimus tarjoaa sille mahdollisuuden laillisesti, turvallisesti ja ilman taloudellista huolta jatkaa pimeää politiikkaansa, voittaa päällimmäiset esteet ydinaseen kehittämisessä ja näin muuttua alueen johtavaksi valtioksi. Sopimuksen tarkoitus ei varmasti ole estää Irania tulemasta ydinasevaltioksi, vaan ainoastaan hidastaa ja vaikeuttaa tätä kehitystä. USA:n heikkous sopimuksen solmimisessa on ilmeinen. Se ei pystynyt näkemään, että Iranin ydinohjelma pltaisiin voitu pysäyttää sotilaallisella väliintulolla. Näin Israrael asian näki. Samalla USA uskottelee itselleen, että Iranin ydinaseohjelman hidastaminen on jonkunlainen voitto. Ainoa, mitä voitetaan, on vähän aikaa. Sitten ongelma on edessä moninkertaisesti vaikeampana kuin ennen. Lopulta viimeistään viidentoista vuoden kuluttua vastassa on vahvistunut Iran, joka tahtoo hankkia ydinaseen. Presidentti Obama on kaikilla mittareilla mitattuna huono presidentti, ja tämä sopimus Iranin kanssa on hänen tyhmin aikaansaannoksensa. Hän toteaa, ettei luota iranilaisiin, mutta silti hän on suostunut sopimukseen, joka saattaa Israelin ja monet muut maat vaaraan. Tällaisten sopimusten absurdius ja epäjohdonmukaisuus on merkki niiden saatanallisesta alkuperästä!" (Esirukoilijoiden YSTÄVÄKIRJE, syksy 2015).

Siunausta!

Ps. "Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille; kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan sukukunnat kokoontuvat sitä vastaan" (Sakarja (nimi tarkoittaa hebreaksi Hän jonka Jumala muistaa) 12:2-3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti