20151021

21.10.

Nousimme harmaaseen aamuun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hoosean kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta tälle päivälle tarkoitetun kohdan. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Kaikki nämä aamuihinkin liittyvät asiat ovat etuoikeutettuja kohdallamme - ja suurta Jumalan tarjoamaa lahjaa. 

Ajelin peräkärry perässä Deniksen nelivedolla rankapaikkaan ja tein kaikessa rauhassa kuorman. Aurinkokin yritti tulla esille. Mukava sää. Koivuista on paljon jo pudonnut lehtiä, mutta puissakin on vielä niitä aikalailla.

Vein kuorman Höytiälle "Timoille" ja purkailin sen siellä rankakasaan. Pia kutsui kahville. Hyvälle maistui. Milenakin oli juuri heräillyt päiväuniltaan. 

Ajelin kotiin. Denis oli juuri lapsia hakemassa meiltä - Emilia ja Daniel kun olivat koulun jälökeen meillä. Pääsikin omalla autollaan kotiin, kun sopivasti ajoiteusti satuin tulemaan.

Söin. M-L leipoi. Hyvät tuoksut huushollissa.

Kävin urheilukentällä pienellä - 5 km - hiljaisella "kävelynomaisella" lenkillä. Ihmeellisesti Jumala johdatti ja ajoityti taas tämän lenkin oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Ensin kentälle saapui rataa kiertäessäni mies, jonka kanssa sain jutella. Annoin hänelle kirjoittamani vihkosen "Jumalalla on sinulle asiaa". Hyvin avointa kanssakäyminen. Jonkin ajan kuluttua saapui toinen henkilö, jonka kanssa juttelin. Rukoilin hänen puolestaan siinä radalla kätten päällepanoin. Jokunen pisara sateli vettäkin.

18.30:ksi ajelimme M-L:n kanssa Herran kohtaamisen iltaan helluntairukoushuoneelle. Aholan Timo johteli. Ilontuojat lauloi - se kuoro on sananmukaisesti sitä. Taitaa olla kohta parikymmentä laulajaa keltaisissa paidoissaan. Toikkasen Raija todisti paranemisestaan. Järvisen Paavo puhui ja johti rukouspalveluun.

Tulimme kotiin kokouksesta kaupan kautta.

Laitoin takkaan tulen.

Söimme iltapalaa ja joimme tetä.

Josko sitä taas jatkelen lainailuita:

"Jokaisen täytyy ottaa Jeesus kristus vastaan henkilökohtaisesti

Minun tarvitsi vain luopua synneistäni (tehdä parannus) ja pyytää Jeesusta elämääni Vapahtajakseni ja Herrakseni. Tein niin.
Kuten liikekumppanini voivat kertoa, olen hyvin käytännöllinen ihminen. He tietävät, että jos jokin ei toimi, en jatka sitä kauan. Nyt, 25 vuoden kuluttua, voin vakuuttaa sinulle vailla epäilyksen häivää, että voit olla suhteessa Jumalaan Jeesuksen kristuksen kautta. En tiedä mitään, mikä vetäisi vertoja Jeesuksen henkilökohtaiselle tuntemiselle.
Jos haluat tuntea herran etkä ole varma siitä, onko sinulla tämä suhde Häneen, rohkaisen sinua pyytämään Jeesusta elämääsi ja saamaan asiaan selvyyden. Lausu tämä lyhyt rukous: "Isä Jumala, tarvitsen Sinua. Pyydän Jeesusta tulemaan elämääni ja tekemään minusta sen henkilön, joksi olet minut tarkoittanut. Kiitos, että annat syntini anteeksi ja annat minulle iankaikkisen elämän lahjan."
Saatat noudattaa jokaista periaatetta tullaksesi uskolliseksi taloudenhoitajaksi, mutta ilman suhdetta Jeesukseen ponnistelusi valuvat hukkaan. Jos pyysit Jeesusta elämääsi, ala käydä seurakunnassa, jossa opetetaan tuntemaan Raamattua, jotta voit kasvaa uskossasi" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 138).

Siunausta!

Ps. "Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? (Room. 8:31). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti