20151018

18.10.

Päivähän oli aurinkoinen ja lämmin. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hoosean kirjaa. 

11:ksi ajelimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle kokoukseen. Sen johteli Salon Annikki. Paanasen Alena puhui - jokainen sana tuntui niin tuoreelta ja Pyhän Hengen johdattamalta. Lampisen Sonja lauloi - entistä enemmän Sonjan lauluissa tuntuu Jumalalle eläminen. "Pastorskamme", Turusen Ann-Nina, saarnasi - oli rikas saarna, jota kuunteli herpaantumatta. Kyllä on todettava, että Jumala kattoi sisarten kautta ravitsevan pöydän paikalle saapuneille - josko se välittyy taltiointina netin kautta. Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Palattuamme kotiin kokouksesta vaihdoin lenkkivaatteet ylle ja lähdin hikoilemaan Tarvaalan suuntaan 8.3 km lenkin. Menopuolikkaan alle 7.30 min/km ja paluupuolikkaan alle 8 min/km. + 11-12 astetta

Söimme.

18:ksi ajelimme M-L:n kanssa Mahlulle, jossa oli Kristittyjen yhteinen Sanan, laulun ja rukouksen ilta. Helluntaiseurakunnan kuoro lauloi. Kyllikki Rühlman, Jouko Kuusjärvi ja Heidi Psanen puhuivat - ja tuossa järjestyksessä. Paluumatkallakin oli vielä + 6 astetta.

Palattuamme kotiin laitoin tulen takkaan. M-L laitteli kynttilöitä ja tuikkuja palamaan. Söimme iltapalaa.

Ensi Sunnuntaina - 25.10. klo 16, olevassa tilaisuudessa, helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, matinkuja 1., on kokousta juontamassa Arto Riihinen, puhumassa Jouko Kuusjärvi ja musiikissa ex tempore. Tämä unohtui ilmoittamatta tämän päivän tilaisuudessa.

To. 29.10. klo 18.30. on Mahlulla, Annantuvalla, KYLÄILTA, teemalla: "On Yksi Nimi ylitse muiden". Kaikki ovat tervetulleita!

Jatkoksi edellispäivien lainailuihin:

"Olemme joutuneet eroon Jumalasta

Jumala on pyhä. Se tarkoittaa, että Jumala on täydellinen, eikä Hän voi olla yhteydessä kehenkään, joka ei ole täydellinen. Ystäväni kysyi, olinko joskus tehnyt syntiä - jotakin sellaista, mikä tekee minusta epätäydellisen. "Monta kertaa", myönsin. Hän selitti, että kaikki ovat tehneet syntiä, ja synnin seurauson ero Jumalasta. "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla" (Room. 3:23). "Teidän rikkomuksenne erottavat teidät Jumalastanne" (Jes. 59:2). (Howard dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 136-137).

Siunausta!

Ps. "Hänessä on teihinkin, sitten kun olitte kuulleet totuuden sanaa, pelastuksenne evankeliumin, uskoneet sen, pantu sinetiksi luvattu Pyhä Henki, joka on teidän perintönne vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi, hänen kirkkautensa ylistykseksi" (Ef. 1:13-14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti