20151011

11.10.

Heräiltyämme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Pakkasöitä on ollut. Päivä lienee ollut hieman lämpimämpi kuin edelliset. 

Auton lasit piti raapata "tiukasta" jäästä lähtiessämme helluntairukoushuoneelle tilaisuuteen. Olimme 10 jälkeen paikalla rukoushetkessä, joka on aina ennen klo 11 alkavaa kokousta. Toistakymmentä rukoilijaa.

Ann-Niina Turunen johteli tilaisuuden. Salon Raimo antoi lähetystietoa. Turusen Mika saarnasi sairaiden parantamisesta - sanomaan oli helppo yhtyä. Kokouksen lopussa laitettiin sairaiden puolesta rukoileminen käytäntöön heti. Alakerrassa oli kahvitarjoilu.

Kävimme kotona syömässä ja lämmittämässä takan.

Klo 16:ksi ajelimme M-L:n kanssa Musiikkijumalanpalvelukseen Vapaakirkkoon. Maisa & Original Sound esitti vanhoja lauluja rautalanka ja "rokkabilly"-versioina. Hyväsanomaisia kappaleita - ja kyllähän nuo musiikkityylit ovat ihan mukavaa kuunneltavaa. Orkesterin uudelta - kesällä ilmeistyneeltä - levyltä tutuikis tulleet kappaleet soivat mukavasti Vapiksella.

Palailtuamme "konsertista" kotiin oli meillä pihassa omia - ei vieraita. Denis, Terhi-marja, Emilia ja Daniel. Joimme teetä ja söimme iltapalaa.

Lainailu jatkuu:

"Uskostaan kertova

Daniel kertoi sopivalla hetkellä uskostaan muille. "(Kuningas) sanoi: Daniel, elävän Jumalan palvelija! Onko Jumalasi, jota sinä alati palvelet, pystynyt pelastamaan sinut leijonilta?" (Dan. 6:21). Kuningas dareios ei olisi tuntenut elävää Jumalaa, ellei Daniel olisi kertonut uskostaan sopivaan aikaan tehtäviensä lomassa. Danielin sanat eivät yksistään olisi tehneet Dareiokseen niin suurta vaikutusta, ellei hän olisi nähnyt, miten hyvin Daniel hoiti työnsä. Daniel hoiti tehtävänsä rehellisesti ja uskollisesti osoittaen kunnioitusta toisille.
Nähtyään tämän ja Danielin pelastumisen leijonien luolasta Dareios uskoi: "Minä annan seuraavan käskyn: Kaikkialla valtani piirissä vavisten pelättäköön Danielin Jumalaa, sillä hän on elävä Jumala ja ikuisesti pysyvä, hänen kuninkuutensa ei koskaan häviä eikä hänen valtansa koskaan lopu" (Dan. 6:26).
Danielin esimerkin vaikutuksesta hänen esimiehensä, joka oli maailman vaikutusvaltaisimpia miehiä, alkoi uskoa ainoaan todelliseen Jumalaan. Sinulla on sama mahdollisuus omassa Jumalan antamassa työympäristössäsi. Sanon tämän vielä toisella tavalla. Hyvin tehdyn työn ansiosta saat oikeuden kertoa Kristuksen todellisuudesta niille, joiden kanssa työskentelet. Kun näemme työmme Jumalan näkökulmasta, tyytymättömyytemme muuttuu tyytyväisyydeksi hyvin tehdystä työstä, ja nurisemisen sijaan astuu innostuneisuus siitä mahdollisuudesta, että voimme kertoa muille Vapahtajasta" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 113-114).

Siunausta!

Ps. "Jos te rakastatte minua, te pidätte minun käskyni. Minä rukoilen Isää, ja hän antaa teille toisen puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti. Totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, sillä se ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän luonanne ja on teissä. - Tämän minä olen puhunut teille ollessani teidän luonanne. Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä lähettää minun nimessäni, opettaa teille kaiken ja muistuttaa teitä kaikesta, mitä minä olen teille sanonut" (Joh. 14:15-17, 25-26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti