20151020

20.10.

Mukava lämpimähkä syyspäivä - sellainen harmaa ja kuiva. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hoosean kirjaa. Marja-Leena luki hartauskirjasta kohdan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kävin tekemässä rankapaikassa kuorman, jonka vein Höytiälle, Timolle. Purkailin siellä kuorman rankakasaan. Sellaista verkkaista kuormantekoa ja -purkua. Mihinkäpä sitä kiire. Pia kutsui kahville. Haki Miron ja Milkan tien varresta kotiin - koulusta kun olivat palaamassa. Milena neiti mukana. Heidän kanssaan juoskentelin kahvia. Milena se osaa olla mukava - kyllähän muutkin, mutta pieni lapsi on niin luonnollinen, eli on sitä mitä on. Purettuani lopun kuorman, ennätti Timokin jo töistä kotiin.

Ajelin kotiin Uuraisilta. Ruoka maistui. Emilia ja daniel olivat meillä koulun jälkeen. Olivat ainakin haravoineet lehtiä pihassa porukalla mummin kää - kaikilla harat. 

Kävin kylällä - kaupassa ja lenkin tapaisella. Pimeällä urheilukentällä tein 5.2 km "kävelynomaisen" lenkin, 7.05.-7.32 min/km-vauhdein. Timo ja Miro olivat käyneet juoksemassa "matolenkin" - 8.1 km - 7 min/km. Hyvä kunto Mirollakin. Hyvää se tekee. Oletko ajatellut, että alkaisit liikkumaan? Mukava lenkkisää - + 6 lähtiessä, + 5 palatessa. 19.30 jälkeen tulin lenkiltä. Palattuani jäin seuraamaan Birger Skoglundin puhetta Pyhän hengen illassa - TV7:lta netin kautta. Live.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Eiku lainailua - jatkoksi eilisiin:

"Tämä suhde on Jumalan lahja

Ystäväni kertoi, että saisin uskon kautta suhteen Jumalaan lahjana. Tämä kauppa vaikutti liian hyvältä ollakseen totta. Minulle tarjottiin suhdetta Jumalaan, ja se oli ilmainen lahja. "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä" (Ef. 2:8-9). (Howard dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s.138).

Siunausta!

Ps. "Jumala on alistanut kaiken hänen jalkojensa alle ja asettanut hänet kaiken yläpuolelle, pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa ja täyteytensä, hänen, joka kaiken kaikessa täyttää" (Ef. 1:22-23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti