20151025

25.10.

Nousimme sunnuntaihin ja kosteaan säähän. Kelloja oli käännetty tunti taaksepäin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jooelin kirjaa.

Kuuntelimme radiosta - Dei - hengellisiä ohjelmia. Minä enemmänkin toisella korvalla. Marja-Leena myös netin kautta Saalemin tilaisuutta, Helsingistä.

Eilen illalla katsoin vielä ohjelman waoraneista, Ecuadorista. Waorani-kansan parissa on kristittyjä. Linkin sain "naapurikansan" parissa työtä tekevältä Eriksonin Hannalta. Kiitos linkistä?

Rauhallista valmistautumista puhumiseen tilaisuudessa tänään kokouksessa.

15:ksi ajelimme helluntairukoushuoneelle. M-L meni kauppaan, minä rukoushetkeen rukoushuoneen alakertaan - 9 rukoilijaa. Klo 16 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Riihisen Arto johteli ja puhui aluksi. Ex tempore-ylistysryhmä johti ylistykseen. Puhuin. oli avointa puhua. Ennen puhettani kuuntelutin videon, jossa harri Risku lauloi kanjonilaulun. Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Palattuamme kokouksesta vaihdoin lenkkivaatteet ylle ja menin 10 km "kävelynomaiselle" lenkille pimeälle urheilukentälle. Sateli ohutta sumusadetta. Mukava sää, +9. Menin km-ajoin: 7.22., 7.09., 7.24., 7.09., 7.18., 7.43., 7.25., 7.38., 7.02., 6.34.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä. Kynttilät loivat lämmintä tunnelmaa. Takassa paloi tuli.

Lainausta:

"Käytännön kokemukset

Lapselle täytyy antaa mahdollisuuksia soveltaa, mitä he ovat nähneet ja kuulleet. Monet oppimiskokemukset hyödyttävät lasta viisaassa rahankäytön hallinnassa (kuluttaminen) ja rahan tekemisessä (työn arvostaminen)" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 141).

Siunausta!

Ps. "Kristus teissä, kirkkauden toivo" (Kol. 1:27).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti