20151210

10.12.

Torstaihin - joka sekin on toivoa täynnä - heräilimme kuitenkin johkii aikaa. Söimme aamupalamme ja joimme kahvimme kaikessa rauhassa. Luin Matteuksen evankeliumia. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme - ihan vanhanaikaisesti - yhdessä keittiön pöydänääressä. Uskomme, että Herra, joka itse on avannut tämän rukouksentien haluaa kuulla ja vastata. 

Lapista päin muistettiin tänään. Se on mukava suunta ajatuksissakin. Sinne soisi taas selviävänsä.

M-L käytti aikaa erilaisten joulutervehdysten hyväksi. 

Laitoin tulen takkaan rapsahtelemaan. Imuroin auton ja pesin päältäpäin. 

Lämmiteltiin ruokia. Aikamoista kaamosta on tämänhetkinen sää. Kosteaa. Lumetonta. Ei kuitenkaan mitään valittamista. Mukavamminhan jouluvalot ja kynttilät luovat tunnelmaa.

Kävin 10 km hiljaisella "kävelynomaisella" lenkillä sulalla ja kesäisellä urheilukentällä. + 6. Satoi muutamaan otteeseen aika ravakasti. Se ei haittaa lenkin tekoa.

Iltapalaa ja teetä.

M-L myöskin neuloskellut tänään.

Terolle tervetuloa kotimaan kamaralle kaukomailta!

Vuolija jatkaa lainaamista:

"3. Ole antelias

"Kehota heitä tekemään hyvää, keräämään rikkaudekseen hyviä tekoja ja jakamaan anteliaasti omastaan muille. Näin he kokoavat itselleen aarteen, hyvän perustuksen tulevaisuutta varten, niin että voittavat omakseen todellisen elämän" (1. Tim. 6:18-19).
Kuten totesin edellä, tehokkaimpia vastalääkkeitä vaanivalle rahanhimolle on "maaliviivan asettaminen". Aseta säästöillesi yläraja. Kun olet saavuttanut tavoitteesi, anna loput Jumalan valtakunnan työhön" (Howard Dayton, Rahoillasi on merkitys, Kuva ja Sana 2011, s. 183).

Siunausta!

Ps. "... ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra Sebaot" (Sak. 4:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti