20151227

27.12.

6-7 pakkasta noustessani sunnuntaihin - niitä sattui kolme pyhää peräkkäin. Marja.Leena oli noussut "jalanviljaan" hiukan aikaisemmin. Vähän kinkku- - joulukinkku - sämpylää kahvin kanssa tuli otetuksi. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L seurasi netin kautta Helsingin Saalem-seurakunnan jumalanpalvelusta - minäkin, samalla kun lueskelin vähän Smith Wigglesworthin saarrnoista muutaman. 

Laitoin tulen takkaan.

Söimme uunissa paistettua riisipuuroa - oikeaan lehmänmaitoon tehtyä - jossa on se hyvä ruskea kuori päällä. 

Jouluiset valot paloivat - ilman muuta.

Siinähän se päivä on mennyt suuremmin hötkyilemättä.

"Teroilta" on tänäänkin tullut kuvia kaukomailta, jossa ovat joulunaikaa viettämässä.

Söimme. Mukava kaamospäivä on ollut. Pimeä tulee nopeasti.

Heti ruuan jälkeen lähdin kävellä jorpottelemaan - nahkasaappaat jajoissa ja nahkarukkaset käsissä. Kävin "Terhien" joulukuusta juottamassa. Lähtiessä oli tähtitaivas. Tulomatkalla ei oikein näkynyt. Paluumatkalla näkyi muuta - likipitäen pyöreä kookas kuu heitti siltansa järvelle. Hieno näky. Kuutakaan ei näkynyt kun pihaan tulin. Teinkin oikein tarkoituksella lorvailulenkin - menomatkaan kului - 3.3 km - 51 min. Paluumatkaan - 3.3 km - 44 min.

Palattuani kotiin nousin heti kuntopyörän satulaan. Poljin hiljasikseen ensin 30 min. 2-3 min. tauon jälkeen taas 30 min. hiljalleen. Jäykkyys 6 (asteikolla 1-10).

Söimme iltapalaa ja joimme teetä. Kirkas kuu oli ilmestynyt jälleen taivaalle - nyt näkyi vaan ylempänä ja pienemmän näköisenä. Pakkanen oli laskenut 4-5 asteeseen.

"Kun siis rukoilemme hallitusmiestemme puolesta, rukoilemme vanhurskauden vaikutuksen lisääntymistä yhteiskunnassamme, mutta pääpainopiste on kuitenkin evankeliumissa. Rukoilemme siis, että evankeliumia voitaisiin saarnata kaikkialla maassamme, ja että kaikki esteet hengellisiltä läpimurroilta poistuisivat.
Vanhurskauden ja evankeliumin yhdistelmä tuottaa parhaimmillaan hengellisen herätyksen. Tämä on enemmän kuin pelkkää evankeliointia. Tämä tarkoittaa Jumalan suvereenia puuttumista kansakuntamme tilaan ja sitä, että Hän vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko yhteiskuntaa tervehdyttävästi. Hengellisten herätysten tunnusmerkki on aina, että suuret ihmisjoukot pelastuvat ja tulevat tuntemaan totuuden Jeesuksessa Kristuksessa" (Esirukoilijoiden Ystäväkirje, syksy 2011, s. 2-3).

Siunausta!

Ps. "Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli" (Ps. 34:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti