20160401

1.4.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut, vielä täskii, mukavalle sporttiselle miehenalulle, Miro Timonpojalle, Höytiän kuusikoihin, peurojen polkujen tuntumaan, vaarilta ja mummilta, täältä menetetyn metsikön reunamilta, Saarijärven salomailta. Taivaan Isän siunaamia vuosia tästä eteenkin päin. Kun elämme Jeesuksen omina, niin aina käy hyvin! Ja kaikki tämä, mitä edellä on sanottu, ei ole aprillia!

Nousimme harmaaseen perjantaihin. Lämpötilakin oli eilistä kylmempi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 6 henkilöä.

Ajelin rukoushetkestä suoraan hakemaan Danielin heidän kohdaltaan meille - siihen posotteli pyörällään koulusta. M-L paisteli sämpylöitä - ja leivonnan tuoksuthan ovat elämänmyönteinen, lämmin tuoksu, huushollissa.

13 maissa hain Emilian samasta paikasta meille.

Söimme.

Kirjoittelin kirjeen kaupunkimme johtajalle - pyysin häneltä rukousaiheita SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan. Lähetin myös seurakuntien johtaville työntekijöille - kaupungissamme - samanlaisen pyynnön.

M-L kävi viemässä Emilian ja Danielin kotiin. Lähdin senjälkeen hänen kyydissään kylälle - meni kauppaan. Vein kirjeen mukanani ja ilmoituksia SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta eri paikkoihin.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Lämmintä 1-2 astetta. Joitakin lumihiutaleitakin viskaili. menopuolikkaan menin ripeämmin kuin paluupuolikkaan. Koetin palatessa keskittyä enemmän kävelytekniikkaan - kuitenkin sitä olisi tarkoitus - jHs - laittaa numerolappua rintaan vieläkhin.

Laitoin takkaan tulen.

Poljeskelin kuntopyörää 30 min.

Iltapalaa ja teetä.

SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaan voi lähettää etukäteenkin rukousaiheita. Yhteystiedot löytyvät blogijutun oikealta puolelta. 

Jatkoksi Hilja Aaltosen ajatuksia vanhalla iällään - Paul Raja-ahon hyvästä kirjasta:

"Kutsusta:

Kutsussa on kysymys siitä, että Jumalan käsi on niskan päällä. On oltava aina tyhjänä, kuin aloittaisi aapisesta. Köyhänä menen puhujan paikalle, ja sitten Herra antaa sanansa. Saarnan täytyy tulla ylhäältä, muuten se on ihmisen puhetta. Jos olisin oman ymmärrykseni varassa, olisin kuiva pappi. Epätoivoinen! Minulla ei ole yhtäkään saarnaa pöytälaatikossani. Ne ovat vain yhtä hetkeä varten!

Profeetallisuudesta:

Profetoiminen on armolahja, jota ihminen ei saa ottaa omaan käyttöönsä. Jumalan tekoja ei valjasteta. Profeetallisuudessakin on kysymys armosta" (Paul Raja-aho: Paikallisen seurakunnan salaisuus, Päivä Osakeyhtiö 2015, s. 102-103).

Siunausta! 

Ps. "Opeta minua tekemään sitä, mikä sinulle kelpaa, sillä sinä olet minun Jumalani, sinun hyvä Henkesi johtakoon minua tasaista maata" (Ps. 143:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti