20170228

28.2.

0.2 astetta lämpimän puolella noustessamme uuteen päivään, joka oli tiistai. Lunta satoi sillä tavalla siinähetkessä vähän aikaa, että lienenkö koskaan nähnyt moista - niin isoilla hiutaleilla ja tiheään. Hieno näky. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Matteuksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme erilaisten esirukousaiheiden puolesta yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tein lehti-ilmoituksen ja lähetin perjantain KYLÄILLASTA, joka on Pylkönmäellä, Yrittävän talolla klo 18.30. Tule sellaisena kuin olet - ja tuo joitakin toisiakin mukanasi!

Käväisin kutsujen monistuspaikassa. Ei ollut ketään paikalla. Ajelin kylälle ja hain R-kioskista sinne tulleen uuden passini. Kävin myös kaupassa. 

Palattuani kotiin oli M-L aloittanut mm. lihapiirakoiden valmistamisen.

Kävin vielä kylällä - kun Daniel soitteli, että hänen ja Emilian tekisi mieli kebab-ranskalaisia. Niinpä kävin hakemassa ja vein ne heille. 

Sittenpä lähdinkin ajelemaan Pylkönmäelle. Jakelin kutsuja perjantain KYLÄILLASTA 250 kpl, sekä laitoin eri ilmoitustauluille ilmoituksia. Kävin välillä kahvilla Eväskontissa - josko se nimi oli tuollainen. Voi olla iloinen siitä, että ihmiset ainakin tietävät sellaisen tilaisuuden olemassaolon. Valinta on sitten heillä. Muistetaan Pylkönmäen ihmisiä rukouksin - ja myös perjantain KYLÄILTAA siellä. Uskon, että tilaisuudella on oma tarkoituksensa.

Palattuani 17 jälkeen kotiin tulivat Terhi-Marja, Emilia ja Daniel meille. Olivat olleet hiihtolomalaiset Emilia ja Daniel uimassa. Piakkoin saapuivat myös Timo, Pia, Milena, Miro, sekä hänen kaverinsa, Juuso. Toiset olivatkin tuomassa hiihtolomalaisia - Miroa ja Juusoa - meille yöksi. Menevät huomenna laskettelemaan Paavon rinteeseen.
Minä siinä söin lounaan ja päivällisen tälle päivälle. Kaikki saimme M-L:n tänään paistamia lihapiirakoita ja nakkeja. Olivat vähän eri makuisia kuin kaupasta valmiina ostetut - maukkaampia. Laskiaispullia oli myös - joihin en koskenut. Kahviakin juotiin, ynnä teetä ja kuka mitäkin.

Timon kanssa kävimme saunan lauteilla ottamassa löylyjä.

Klo 21 maissa oli lämpimän puolella 2 astetta.

"Seurakunta velvoittaa sankarilliseen kristilliseen elämään. Yksi Jeesuksen nimistä on "Sankarillinen Jumala" (Jesaja 9:5, hebreankielisessä tekstissä. Suomalaisessa Raamatussa Väkevä Jumala, suom. huom.). ...

... Marttyyrien veri on voimakas ja se ruokkii seurakuntaa rautaesiripun takana samoin kuin niitä, jotka tukevat kärsivää seurakuntaa vapaassa maailmassa. Apua antavien verettömät uhraukset ovat myös elintärkeitä maanalaisen seurakunnan kasvua varten" (Richard Wurmbrand, Missä Kristus yhä kärsii, Stefanus-Lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti 1987, s. 160).

Siunausta!

Ps. "Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina" (Ef. 5:8).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti