20200112

12.1.

Sunnuntai. Noustessa 2.6 astetta plussalla. Tero, Mari, Aaro, Eelis, Nooa ja Daniel olivat meillä edellisyön. Aamupalan ja kahvin jälkeen ajelin hakemaan naapurin, joka meni "kyytilläni" Vapaakirkkoon. Hain Salmen ja menimme helluntairukoushuoneelle klo 10 alkavaan Rukoushetkeen. 6 rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla, jonka johti Jukka Oittinen. Hän myös puhui aluksi. Saarnan piti Hannu-Heikki Hyppönen. Ylistykseen johtivat - ja muihinkin lauluihin - Inkeri Riihinen ja Maju Aho. Lähetysinfoa. Tero perheineen oli myös kokouksessa. Daniel tuli heidän kyydissään kokoukseen. M-L jäi kotiin laittelemaan ruokia. Minäkin marssin kokouksesta suoraan autolle, muiden meijjän perekuntalaisten kanssa, enkä yhtään muistanut, että minun olisi pitänyt viedä Salme myös pois kokouksesta. Kotona, kun M-L kysyi, että oliko Salme kokouksessa,"äjähti päähän", että se Salnehan jäi sinne rukoushuoneelle. Koetin sitten soittaakin hänelle, sekä yhdelle muulle, mutta puhelimet eivät vastanneet. Kolmas henkilö vastasi. Sanoi, että Salme on saanut kyydin. Että sellainen "säfööri" - siis minä.

Kotonapa sitten het´kohta päästiin hyvän aterian ääreen, jonka M-L oli laittanut.

Kohtapa ruuan jälkeen ryyppäilimme kahvit.

15.30 maissa Tero perheineen lähti kotia kohti. Mukava oli taas olla yhessä.

Terhi-Marjan muu pere kävi hakemassa Danielin ja lähtivät klo 16 alkavaan elokuvaesitykseen Kaupungintalolle. Sinnehän sitä mitäkin ossuuttelin. Sattui vain käymään niin - sekä minulle, että "Terheille" ja monille muille, että emme sopineet näytökseen. Talo oli täysi - 220 henkeä, ymmärsin. Uusintanäytöksiä lupailivat. 

Ajelin kotiin. Vaihdoin lenkkivaatteet ja menin urheilukentälle 10 km kävelylle. "Röykköinen" osuus oli nyt kaikkein pahimmillaan - liukasta. Tuuleskeli. Iso pyöreä kuu vääntäytyi esiin. Olihan se kaunis näky.

Palattuani lenkiltä laitoin takkaan tulen.

Iltapalaa ja teetä

"Ei ole kovinkaan suurta eroa kuollen ihmisen ja nukkuvan kristityn välillä. On totta, että nukkuva ihminen on elossa, mutta Jumala ei voi paljonkaan laskea nukkuvan kristityn varaan. Sinun tehtäväsi on olla työntekijä Jumalan valtakunnassa. Siihen tarvitset Pyhän Hengen täyteyttä ja päivittäistä yhteyttä Kristuksen kanssa. Silloin älä hämmästy ollenkaan, mitä kauttasi alkaa tapahtua" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s. 133).

Siunausta!

Ps. "Minun sydämeni vetoaa sinun omaan sanaasi: "Etsikää minun kasvojani." Herra, minä etsin sinun kasvojasi" (Ps. 27:4, 8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti