20200107

7.1.

1.4 astetta lämmintä 7 maissa. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluihinsa 8:ksi. Rukousta. Aamupalaa lisää ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Luin vähän kirjaa.

Hain Emilian ja Danielin koulusta klo 14 maissa.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin urheilukentällä 10 km varovaisella käyskentelyllä. Oli niin iljanteisia kohoumia - matalampia ja korkeampia. Kävin lenkin jälkeen katsomassa jäähallilla Danielin harkkoja. Siellä se poika viiletti menemään. Emilia oli myös - mutta ei pelaamassa.

Laitoin takkaan tulen.

Vähän luin kirjaa. M-L on tänään leivoskellut. 

Iltapalaa ja teetä. Illan mittaan vielä pääsin maistelemaan M-L:n tekemää sienipiirasta - taisi olla VHH-sellainen. Maistui.

"Jeesuksen seuraamisesta ja läheisestä suhteesta Häneen seuraa kustannuksia ja vaaroja. Siihen Hän meitä kutsuu. Jos meillä on ikuisuuden näkökulma, Jumalan Sana vakuuttaa meille, että tuleva palkinto on paljon suurempi kuin mikään kohtaamamme vaara. Pietari jatkaa näin: "Jos teitä solvataan ristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne" (1. Piet. 4:14). Me saamme iloita, kun kärsimme Kristuksen tähden. Jumalan Henki lepää yllämme, olemme siunatut ja mikä tärkeintä: Jumala tulee kirkastetuksi. Tämän vuoksi me seuraamme Kristusta" (Greg Musselman ja Trevor Lund, Lähemmäksi tulta, Vainotun seurakunnan opetuksia, Stefanus-Lähetys ry, Marttyyrien Ääni 2014, s. 142).

Ps. "Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa" (Gal. 2:20).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti