20200108

8.1.

7 maissa oli lämmintä 3.5 astetta. Satoi vettä aika kovasti. Ja päivä on Keskiviikko. Laitoin ensimmäiseksi kynttilät kuuseen ja kyntteliköt palamaan. Sitten kahvit tippumaan. Siitähän se hyvä tuoksu alkoi huusholliin leviämään. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian 8:ksi kouluun. Danielin kävin viemässä 9:ksi. Rukousta. Lisää kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kirjoittelin vastauksia s-posteihin.

M-L meni kylälle kauppa-asioille ja samalla tavoittamaan Emiliaa koulusta 14 - kun unohdin sanoa hänelle, että Emilia sanoi aamulla, ettei häntä tarvitse hakea tänään. No, Danielin kävi kuiten hakemassa.

Luin kirjaa.

Söin ja join kahvia.

Kun M-L tuli kotiin, menin urheilukentälle 10 km kävelylenkille. Alussa tihkutti vettä. Lopussa satoi kovasti. Rata oli osittain sula. osittain jäinen ja hankala kävellä, mutta kyllähän se minulle sopi.

Palattuani lenkiltä oli M-L neulomassa. Minun piti heti lähteä Opetuslapseuskouluun One Way-seurakunnan tiloihin. Se alkoi klo 18. kaksi opetusluetoa. Kahvit välissä. Satoi kovasti mennessä ja tullessa.

Iltapalaa ja teetä.

Katselin videon kristittyjen vainoista.

"Jotkut uskovat ryntäävät rohkeasti suoraan taistelun keskelle; toiset taas vetäytyvät turvaan. Entä sinä? Haluatko ottaa varman päälle vai haluatko saada syvemmän yhteyden Herraan ja enemmän intoa Jumalan asioihin? On vaarallista olla lähellä tulta, mutta sen hyödyt ovat loputtomat ja ne kestävät koko ikuisuuden. Siirrytkö sinä lähemmäksi Jeesusta - ja lähemmäksi tulta?" (Greg Musselman ja Trevor Lund, Lähemmäksi tulta, Vainotun seurakunnan opetuksia, Stefanus-Lähetys, Marttyyrien Ääni 2014, s. 142).

Siunausta!

Ps. "Pyri osoittautumaan Jumalalle semmoiseksi, joka koetukset kestää, työntekijäksi, joka ei työtään häpeä, joka oikein jakelee totuuden sanaa" (2. Tim. 2:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti