20200101

1.1.2020.

Niin olemme siirtyneet Uuteen Vuoteen ja uudelle vuosikymmelle. Vuodet vierivät eteenpäin - meidäkin vuotemme. "Vuodet rientää pois, niinkuin niitä ollut ei ois..." Voihan sen noinkin sanoa - ainakin laulussa sanotaan.

Vuodenvaihteen yli liu´uin seuraamalla TV/:sta Created To Worship You-konserttia - suurta Gospelkonserttia - Kuopion Alavan kirkosta. Taltiointi oli vuodelta 2018. Amerikkalaista ja suomalaista gospelia suurella orkesterilla ja suurkuorolla toteutettuna. Mukana oli myös solisteja. Homma oli laitettu isolleen.

Vuoden ensimmäiseen nousimme suht´myöhään. 0.5 astetta miinuksella. Sateli - ja oli satanut - lunta. Aamupalaa ja kahvia.

12 seurasimme tasavallan presidentin - Saulu Niinistö - Uudenvuoden puheen. Jumalan siunausta hän toivotti kansalaisille puheensa lopuksi.

Seurasin Tour de Ski hiihtoja. Luin Jesajan kirjaa.

Laitoin tulen takkaan.

Timo, Pia, Milena ja Minja tulivat meille 14 maissa - mikä oli mukava asia. Lasten hommia oli mukava seurailla ja välillä niihin myös osallistua. Joimme kahvia. Saunoimme Timon kanssa. Otimme vähän suolaisempaaskin suuhunpantavaa. "Nimeksi" rukoilimmekin ennen "omien" poislähtöä.

Kiinnitetään huomiota rukouselämäämme ja jumalasuhteeseemme alkavan vuoden alusta alkaen.

Siunausta vuoteesi!

Ps. "Meidän herramme Jeesuksen Kristuksen armo olkoon teidän henkenne kanssa, veljet. Amen" (Gal. 6:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti