20200125

25.1.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut vielä "täskii" Salmen Paavolle, Järvisen Paavolle, Pietilän Paavolle, Pitkäsen Paavolle, Pihlaisen Paavolle, Laitisen Paulille ja Vilkkilän Paulille!

Se on sitten Lauantaita. Ei ollut aikaista nousua. 

Heti nousun jälkeen puurolautasen ja kahvin kera istumaan huoneeseen, jossa on tietokone. Netin kautta seurasimme Pohjoiskalotin Rukouskonferenssia, Kolarista. Se on kyllä erinomainen konferenssi. 

Konferenssikokousten tauolla tulin seuranneeksi "hiihon mualimankuppia". Myöskin ruoka maistuipi, ynnä kahvi.

Klo 14.30 seurasimme taas rukouskonferenssin tilaisuutta. Näkyi siellä tuttujakin yleisössä ja vastuunkantajissa. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat tilaisuuden loppupuolella. Otimme tarjoiluja.

Poljeskelin 30 min. stepperiä - eli oli sisäliikuntapäivä.

Laitoin tulet takkaan.

18.30 alkoi Rukouskonferenssin iltatilaisuus - ja taas istuttiin tiukasti netin ääressä.

Tilaisuuden jälkeen jäin "pienen leikkuupuimurin alle" - M-L parturoi "peltoni reunoilta tupasvillaa" ja "poski- ynnä leuankärkiniityiltä jussinpartaa". Sitähän on taas kalju ja parrantapainen nätti kuin "sikä pienenä".

Iltapalaa ja kahvia.

Kävin hikoilemassa "hikimajassa".

"Jumalan kirkkauden kokeminen ei ole vain toivomme tulevaisuudessa. Voimme levätä Hänessä ja palvella Häntä koko voimallamme Hänen tahtonsa keskipisteessä" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s.180). 

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija; eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili" (Hebr. 4:12-13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti