20200109

9.1.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Vertaisen Veikolle, Lahtelan Veikolle ja Rahkosen Veikolle!

0.4 astetta miinuksella 7 aikoihin. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Danielin ja Emilian 8:ksi kouluun. Kuu oli todella iso ja hienon näköinen.

Rukousta.

Kahvia.

Kirjoittelin "kirjoitelmaani" - niinkuin olen sille nimeksi antanut. Kyllähän se kestää.

Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L siivoili. Minäkin vähän mattojen puistelussa auttelin. Laitoin tulen takkaan.

"Kirjoitelmaan" liittyviä asioita.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin hakemassa Emilian koulusta 14.

Danielin hain koulusta 15 - hänellä oli viimeinen tunti bändikerho.

Lueskelin vähän kirjaa.

Kävin urheilukentällä 10 km "käyskentelyllä" Se osa radasta, joka ei ollut sula, oli entistä "koppuraisempi". Selkeällä taivaalla paistoi kirkas ja pyöreä kuu. Olihan se mukava juttu kävelijälle.

Luin vähän kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

"On paljon miehiä, joille riittää suosionosoituksia ja hymyjä kaikille muille, paitsi heidän omalle perheelleen. Kotiensa ulkopuolella he ovat ystävällisiä. He kuuntelevat kaikkia ja lainaavat rahansakin heille. Mutta omaa perhettään kohtaan he ovat kärsimättömiä, ärtyneitä ja välinpitämättömiä" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Vision Oy 2001, s. 61).

Ps. "Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa..." (Room. 1:18).

Seurakunnissakin voidaan olla pitämässä totuutta vääryyden vallassa. Esim. siinä asiassa, joka tulee ilmi em. luvun jakeissa 24-28 - niissä puhutaan homo- ja lesbosuhteista. Se on järkyttävää! Seurakunnan työntekijätkin voivat olla pitämässä totuutta vääryyden vallassa tällaisissakin asioissa. Tai, vaikka eivät itse sellaisissa asioissa elä, osoittavat niille hyväksymistään: "...vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille,jotka niitä tekevät" (j. 32).

Miksi kuitenkin Jeesukseen ja Raamattuun uskovat - ja kaikki muut, jotka ovat Sanan linjoilla po. asioissa - eivät nouse vahvemmin ilmaisemaan kantaansa näissä asioissa, olen ihmetellyt? Eikö meidän pitäisi?

Eihän Jumala tule koskaan muuttamaan Sanastaan mitään. Meidän on otettava se sellaisena kuin se on - toteltava Jumalaa, joka on Pyhä. Millaista sellaisen ihmisen usko ja hengellinen elämä on, joka uskaltaa olla "ihan muina miehinä/naisina" Jumalan vastapuolella, vaikka kenties kuvittelee olevansa Hänen kanssaan samalla puolella. Eikä meidän pitäisi seurakuntina ja uskovina, ottaa mallimme Jumalan Sanasta, eikä maailmasta? On täytynyt tapahtua mukautumista tämän maailman mukaan jossain vaiheessa vähän ja sitten enemmän - jos uskoa on ollut ollenkaan. Herätkää hyvät ihmiset!

Ovatkohan ne seurakunnat, luottamusmiehet/naiset ja seurakuntien työntekijät, jotka hyväksyvät "kirkkain otsin" samaa sukupuolta olevien suhteet - jopa työntekijöillä - koskaan tulleet ajatelleeksi sellaisen seurauksia? Lapsille, nuorille, aikuisille, tietämättömille! Ovat antamassa ja hyväksymässä heille sen kaltaisen mallin elämään! Suoraan on sanottava, että kyllä sellaisen työntekijän kohdalla ovat opiskelut menneet ihan hukkaan.

Jos seurakunnissanne hyväksytään em. kaltaisia asioita, niin nouskaa vastarintaan! Toimikaa rohkeasti! Olette toimimassa Jumalan Sanan mukaan. Rakkaudessa, mutta rohkeasti Sanan totuuden puolesta! Se tuo kunniaa Jumalalle ja koituu siunaukseksi seurakunnille, kaupungeille ja paikkakunnille, koko Suomelle! Jos sinulle sanotaan, että olet rikkomassa lakia, niin lue sanojille Raamatusta Apt. 5:29: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä".Aina silloin kun maallinen laki on ristiriidassa Jumalan Sanan kanssa, tulee totella Sanaa, sillä se tulee kaikkein korkeimmalta taholta, Jumalalta.

Kaikilla ihmisillä on sama ihmisarvo. Emme nouse sitä vastaan. Nousemme vastaan sitä asiaa, mikä on vastoin Jumalan Sanaa. Itse en haluaisi/halua olla sellaisen hengellisen yhteisön jäsen, enkä sen yhteydessä, jossa hyväksytään homo/lesbosuhteet, koska Jumala ne kieltää ja ne ovat luonnottomia, luonnonvastaisia, Hänen mielestään.

Emme ole kiihottamassa ketään, emmekä ketään vastaan, mutta jotakinhan meidän on tehtävä tällaisten asioiden suhteen! Rukoillaan johdatusta ja tehdään sen mukaan kuin Hän "vaikuttaa tahtomista ja tekemistä".

Siunausta - vielä kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti