20200119

19.1.


Saarijärven seurakunnan kirkkoneuvostolle


En ole omalla asiallani - enkä kenenkään ihmisen valtuuttamana - yllä olevan asian suhteen. Yksilöihmisenä - Jeesukseen ja Jumalan Sanaan uskovana - olen Sanan pohjalta kirjoittanut sen, minkä olen kirjoittanut. Eikö ole liian uskaliasta sivuuttaa Jumalan Sanan ilmoitus em. asiassa? Pyydän lukemaan blogistani (Kiehisen vuolija.blogspot.com) 13.1.2020. olevan kirjoituksen otsikolla: SAARIJÄRVELLÄ TARVITAAN "NÄKÖNSÄ SAAMISTA". Kannanottoni ovat pelkästään Raamatun pohjalta tehtyjä. Minun tarkoituksenani ei ole suorittaa minkäänlaista ajojahtia ketään ihmistä kohtaan, vaan tuoda esille, että tehty päätös ei ole Sanan mukainen. Korkein auktoriteeti on Jumala ja Hänen Sanansa. Meidän kenenkään ei tule muuttaa Jumalan sanaa.

Totuutta noudattaen rakkaudessa

Siunaavin, mutta vakavin, terveisin
 Jouko Kuusjärvi
 Rajalantie 12. B.
43100 SAARIJÄRVI
jouko.kuusjarvi@gmail.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sydämelliset nimipäiväonnittelut meijjän suunnasta Hannu-Heikki Hyppöselle, Heikki Jäntille, Heikki Lahtiselle ja Henri Parkkoselle, ja H_H:lle, karstulaan!

Tänä aamuna saimme herätä Sunnuntaihin. 2.3 astetta oli silloin lämmintä. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Rukousta.

Menimme M-L:n kanssa Rukoushetkeen - joka alkoi klo 10 - helluntairukoushuoneelle. Salmen haimme mukaan. 8 henkeä.

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla, jonka johteli Tarmo Moisio. Hän myös puhui. Anne Hyppönen piti saarnan, joka oli erittäin hyvästä aiheesta ja evankeliumin hengessä puhuttu. Kannattaa kuunnella: Uskotv saarijärven helluntaiseurakunta. Tulee sinne varmaan melko pian. Ylistystä ja yhteislaulua johti kolmihenkinen ryhmä. Kokouksen lopuksi oli alakerrassa kahvitarjoilu rumpujen hankinnan hyväksi. Lapsille on aina kokouksen aikana pyhäkoulu alakerrassa.

Ruokaa ja kahvia tultuamme kotiin.

Seurailin hiihdon "mualimankuppia".

Laitoin takkaan tulen.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat. Heti kohta myös eräs nuori veli seurakunnastamme, jolla oli harmonikka mukanaan. Jutustelimme, otimme tarjoiluja, kuuntelimme harmonikansoittoa. Rukoilimme myös nuoren veljen kanssa hetkisen - toiset olivat jo menneet.

Kävin urheilukentällä 10 km kävelylenkillä. Sulan radan päälle oli satanut ohuen kerroksen lunta eilisen jälkeen. Rata oli erinomaisessa kunnossa kävellä. Mennessä lämpötila 0. Palatessa 2 astetta kylmällä.

Iltapalaa ja teetä.

M-L neuloi.


SAARIJÄRVI RUKOILEE -
kristittyjen yhteinen rukousilta
pe. 28.2.2020. klo 18
Kansakoululla, 
Karhumäenti 11.
Puhe: pastori Raimo Kauppinen
Musiikki ja yhteislaulujen johto: 
Puhtaat purjeet ja Raija Kalenius, harmonikka
Juonto: Jouko Kuusjärvi
Tule mukaan!
Järj. Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri


"Pyhän Hengen kyyhkynen lepää niiden miesten ja naisten yllä, jotka ovat nöyriä ja anteeksiantavia. Katkeruus, syytökset, kauna ja kriittinen asenne tekevät Pyhän Hengen murheelliseksi" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy, s. 
91).

Siunausta!

Ps. "Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa" (Mat. 22:29).


1 kommentti:

  1. Nimilistan julkaiseminen ja ylläpitäminen on tietosuoja loukkaus.

    VastaaPoista