20200106

6.1.

Loppiainen. Sydämelliset nimipäiväonnittelut Harri Pottoselle!

0.8 lämpimällä myöhäisen nousun aikaan. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Osallistumista Radio Patmoksen suoraan esirukousohjelmaan - joka tulee päivittäin klo 12.

Laittelin linnuille ja oraville sapuskaa.

Laitoin takkaan tulet.

Ruokaa ja kahvia. 

Tänään saimme kuvia kolmen miehen pilkki/tulistelureissulta - Isä-Denis ja poika-Daniel, sekä väärti-Pentti olivat reissussa.

Marja-Leena meni Kalmarin Nahjukselle hengelliseen tilaisuuteen. Kirjoittelin "kirjoitelmaani". "Pikkisen" pääsin "ethenkäsin", mutta hidastahan tuo eteneminen tuntuu olevan.

17 jälkeen poljeskelin "loppiaissykkeet" stepperillä - 30 min. suht´reippaasti.

Seurasimme Radio Patmoksesta klo 18-20 hyvää ohjelmaa.

Iltapalaa ja teetä.

"Länsimaissa me sekoitamme ja yhdistämme asioita keskenään. Haluamme olla kristittyjä, mutta haluamme myös elää mukavasti ja omistaa erilaisia asioita. Kadehdin uskovia niissä maissa, joissa on vaikeaa olla kristitty - en siksi, että haluaisin kärsiä ja menettää kaiken, vaan siksi, että olen nähnyt, mitä ankarat koettelemukset saavat aikaan. Ne tuottavat puhtaan uskon, joka on paljon arvokkaampi kuin mikäänmaallinen omaisuus" (Greg Musselman ja Trevor Lund, Lähemmäksi tulta, Vainotun seurakunnan opetuksia, Stefanus-Lähetys ry, Marttyyrien Ääni 2014, s.138).

Siunausta!

Ps. Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa, vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita" (1. Piet. 4:12-13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti