20200116

16.1.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Kurjen Ilmarille, Muonion Kihlankiin, tänään olevan nimipäivän johdosta! Ilmari täyttää ensi kuussa 94 v. Paljon on muistoja hänen kanssaan evankeliumisn työstä Muoniossa - jossa myös olemme asuneet - sekä Vienan Karjalassa.Tietenkin myös koko perhekunnan kanssa.

Rautasen Jussille sydämelliset onnittelut tänään olevan syntymäpäivän johdosta!

1.2 astetta oli plussalla 7 maissa. Keittelin kahvit ja otin vähän aamupalaa. Luin Jesajan kirjaa. Kävin viemässä SDanielin ja Emilian kouluun 8:ksi.

Rukousta. Torkkumista.

Kahvia ja suuhunpantavaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä.

M-L haki Emilian koulusta 14 ja Danielin myöhemmin - hänellä kun oli bändikerho - kauppareissun yhteydessä.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin urheilukentällä - illan pimentyessä - 10 km kävelylenkillä. 200 m oli näkyvillä sulaa, punaista, rataa. Sitä edestakaisin oli hyvä mennä. M-L oli käynyt lenkkini aikana myös kävelylenkillä.

Laitoin tulen takkaan. M-L neuloi.

Kävin saunan löylyissä. Kurjen Aune, Muonion Kihlangista, soitti.

Iltapalaa ja teetä.

Urheilugaalaa tulin seurailleeksi.

"Jumala on paljon kiinnostuneempi siitä, mitä me olemme, kuin siitä, mitä me teemme. Asemamme Jumalan lapsina on iankaikkinen, kun taas palvelutehtävämme on ajallinen. Hän kasvattaa meitä kypsyyteen opetuslapsinaan, ennen kuin Hän antaa meille suuremman vastuun palveluksessaan. Kasvaminen tekee joskus kipeää, mutta Jumalan valtakunnan täytyy tulla sydämeemme ennen kaikkea muuta" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s. 37).

Siunausta!

Ps. "Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti" (2. Kor. 4;17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti