20200124

24.1.

Terveppä! Täällä tämä eläkevaari taas "vuoleskelee". Tällä kertaa kiehiset ovat sellaisia hyvin tavallisia, jokapäiväisiä, lastuja. Sellaistahan se elämä useimmiten on, tavanomaista - asiat toistuvat päivittäin.

7 maissa 0.3 astetta lämmintä. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa.

Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluihinsa.

Rukousta. Torkkumista.

Kahvia.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hakemassa 12 Danielin koulusta heille. M-L lähti kyydissäni ja hyppäsi tietyssä kohdassa pois, kävelläkseen kotiin. Oli hieno auringonpaiste.

Vaihdoin "kuteet" ja menin lumivalkoiselle urheilukentälle 10 km kävelylenkille. Lenkillä voi rukoilla - eikä tarvitse aina lähteä erityiselle rukouskävelylle - kävellessä voi rukoilla. Lumella tuikki auringonloisteessa pieniä timantteja. Hieno sää. Minä tosin kyllä tykkään harmaasta säästä, kaamoksesta ja sellaisista ei aurinkoisista syysilmoista.

Ruokaa ja kahvia. M-L neuloi.

Seurasin vähän urheilua.

Laitoin takkaan tulen

Iltapalaa ja teetä.

Seurattiin TV/:sta netin kautta Pohjoiskalotin Rukouskonferenssia, Kolarista. Jatkuu viikonlopun. Taitaa olla jo 24. kerta kun tämä konferenssi on. Hyvin oli väkeä jo heti alkajaistilaisuudessa.

"Sinun tulee viettää aikaasi sellaisten kristittyjen parissa, jotka vaeltavat Hengen tiellä. Jos kerää ynmpärilleen ihmisiä, jotka ovat pessimistisiä ja näkevät vain tappion mahdollisuuden, joutuu hämmennyksiin ja saattaa masentua" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s. 98).

Siunausta!

Ps. "...hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa" (1. Joh. 4:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti