20200128

28.1.

Syvämmelliset nimipäiväonnittelut Kaarlo, (Kalle) Ranntatalolle, Enontekiölle, Kalle Kohoselle ja Kaarlo Hakasalolle Saarijärvelle!

Marja-Leena oli jättänyt eilen illalla lapun pöydälle, että hän vie lapset kouluun. Lähdin Hesan matkalta tultuani nukkumaan 03 maissa. Niinpä vetelin unia sitten oikein pitkään.

Noustessani oli 3.4 astetta miinuksella. Lunta oli satanut paksun kerroksen. Kahvia ja aamupalaa. Luin Jesajan kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin tulen takkaan.

14 kävin hakemassa Emilian koulusta. Daniel kipeänä kotona.

Söimme - ja oikein kunnon ruokaa, hernekeittoa. Kahvia.

Kävin 8.3 km lumessakävely/juoksuhissuttelulenkillä Tarvaalan suunnassa. Pyörätietä ei ollut puhdistettu. Lunta kuitenkin on tullut aikakin tavalla. Minulle kyllä sopii keli kun keli, alusta kuin alusta. "Raetista ilemoo on piisannu".

Iltapalaa ja teetä. 

M-L neuloi.

Haluan lainata tähän suuresti kunnioittamani, Hannu haukan, IRR-TV:n toiminnanjohtajan tekstiä (Itäportti, Kristillisen medialähetystyön erikoislehti, Tammikuu 2020, IRR-TV, Pääkirjoitus, s. 3). Minua innoittaa - en osaa keksiä muuta ilmaisua - hänen voimakas näkynsä ja uskonhenkisyytensä, olla voittamassa kansakuntien ihmisiä Jeesukselle. Tämä koskee myös hänen vaimoaan, lauraa ja koko IRR-TV: medialähetystiimiä:

"Jeesus olisi edelleen superjulkkis meidän päivinä

Jumalan seurakunta elää Jeesuksen ensimmäisen ja toisen tulemuksen välistä aikaa. Seurakunnalle on annettu suuri tehtävä tässä aikaikkunassa.

  Tämä suuri tehtävä on kirjattu neljään evankeliumiin yhteensä neljä kertaa ja lisäksi Apostolien tekoihin.

  Matteuksen evankeliumissa Jeesus lupasi, että tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa todistukseksi kaikille kansoille 24:14.

  Markus kirjoitti: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille".

Jatkan kirjoituksen lainausta huomenna, jHs.

Siunausta!

Ps. "Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset" (Jaak. 4:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti