20200115

15.1.

Niin, se on taas Keskiviikko. 7 maissa oli 2.8 astetta plussalla lämmintä. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi. Rukousta. Danielin vein 9:ksi kouluun. Rukousta ja torkkumista. Kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi hakemassa Emilian ja Danielin koulusta klo 14, samalla kun kävi kauppareissulla.

Ruokaa ja kahvia.

Poljeskelin stepperiä 60 min. yhtäjaksoisesti.

18:ksi menin Opetuslapseuskouluun One Way-seurakuntaan. Kaksi opetusta. Välissä kahvit.

Satoi vettä. N. 4 astetta lämmintä.

Tulet takkaan. M-L neuloi.

Soittelin velimiehelle "kotipalkisille".

Iltapalaa ja kahvia.

"Ehkä kukaan ihminen ei huomaa ottaa sinua lukuun suunnitelmia tehdessään, mutta haluan sanoa sinulle jotain paljon tärkeämpää: Jumala muistaa sinut. Hänellä on elämääsi varten suunnitelmia, jotka määrätyn ajan kuluttua saavat sinut hämmästymään. Herra murtaa sinun "ennusteesi" ja vie sinut villeimpiä odotuksiasikin pidemmälle. Jos etsit pysyvää, läheistä suhdetta Pyhän hengen kanssa, Jumala tarjoaa armonsa ja lahjansa sinulle. Iloitse, sillä Jumala on valinnut sinut" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s. 101).

Siunausta!

Ps. "Tee avaraksi telttasi sija. levennettäköön sinun majojesi seinien kangas. Älä säästele! Pidennä telttaköytesi ja vahvista vaarnasi" (Jes. 54:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti