20200118

18.1.

Lauralle, velimiehen tyttärelle, vielä tässäkin sydämelliset nimipäiväonnittelut!

Eiliten kyllä kirjoittelin isästäni, jonka nimi oli Anton, mutta en muistanut, että onhan niitä Antoneita lähisuvussa vieläkin: Eli, vaikka asian jo korjasinkin, niin vielä tässäkin: Sydämelliset nimipäiväonnittelut Eelis, Antonille, Teronpojalle!

Onnittelut myös velimiehelle, aarolle, lentopallohopeasta!

Nousun aikaan, lauantaihin, oli lämpimän puolella 3.3 astetta. Keittelin kahvit ja otin vähän aamupalaa. Luin Jesajan kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tulin seurailleeksi hiihdon "mualimankuppia".

Ruokaa ja kahvia.

15:ksi ajelimme M-L:n kanssa Saarijärvi-saliin katsomaan Martti Takalon dokumenttielokuaa Axel, Akseli Galen-Kallelan Keski-Suomen matkat - jotenkin se tuollain se nimi oli. 1 h 15 min. kesti. "Terhitkin" olivat - paitsi Emilia. Olihan se hieno kulttuurielokuva.

Kaupan kautta tulimme kotiin. Vaihdoin vaatteet ja menin urheilukentälle 10 km lenkille. Vähän "juostahissuttelin" ja kävelin. Sulaa 200 m osaa menin edestakaisin. Tihkutteli vettä. Räntääkin näytteli.

Laitoin tulen takkaan.

M-L neuloi.

Kävin saunassa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin TV7:sta elokuvan: October Baby. Meinasin vaan vähän alkua katsoa, että millainen se on, mutta oli niin koskettava, että katsoin loppuun asti.

"Emme muutu siksi, että olemme nähneet ihmeitä ja merkkejä. Vain "yläsalin kokemus" - henkilökohtainen Kristuksen kohtaaminen Hänen Pyhän Henkensä kautta - voi muuttaa meidät" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio 2001, s. 145).

Siunausta!

Ps. "Niinkuin peura halajaa vesipuroille, niin minun sieluni halajaa sinua, Jumala" (Ps. 42:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti