20200212

12.2.

1.2 astetta lämmintä 7 maissa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jeremian kirjaa.

Kävin viemässä Emilian 8:ksi kouluun. Danielin 9:ksi.

Rukousta.

Kahvia.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Lueskelin kirjaa.

Laitoin takkaan tulen.

Vähän ennen 14 hain Emilian koulusta. 14 Danielin. Sellaisia eläkeläisvaarin hommiahan sitä.

Ruokaa ja kahvia.

Luin kirjaa. M-L neuloi.

Hikoilin tunnin: poljeskelin stepperiä 4 x 15 min., parin minuutin tauoilla - tosin yksi tauko oli vähän pidempi kun "juopasin" vähän kahvia. Verensokeri kun laskee stepperillä aika nopeasti.

18:ksi menin Opetuslapseuskouluun One Way-seurakunnan tiloihin. Opetusta, kahvit, keskustelua.

Kotona iltapalaa ja teetä.

"Pyhä Henki on ollut kaikkein unohdetuin persoona seurakunnassa muutaman viime vuosisadan aikana. Sen vuoksi kristittyjen keskuudessa on kauhea tiedon ja ymmärryksen puute siitä, mikä Hänen tehtävänsä on. En voi puhua herätyksestä ilman, että otan huomioon Pyhän hengen aseman siinä. ... olemme todistaneet, että vain Pyhä henki voi muuttaa tavallisen epätavalliseksi, tyhmän viisaaksi, heikon vahvaksi ja että Hän on tärkein uskovan ja seurakunnan opastaja. ... riippuvuutemme Pyhästä Hengestä täytyy olla täydellinen. ... Nykyisin enemmän kuin koskaan me ... tunnustamme Pyhän Hengen työn kaikessa mihin ryhdymme. Pyhä Henki on Jumala ja tuntee tulleensa loukatuksi kun joku tekee syntiä. ... muista, että kaikki on mahdollista vain, jos sinä olet täysin riippuvainen Pyhästä Hengestä.  Ennen kuin toimit, ota joka askeleella huomioon Hänen tukensa, Hänen voimansa, Hänen ihmeensä, Hänen parantava kosketuksensa ja se, että täytyt näillä...."
(Cesar Castellanos D., Näky  joka voittaa maailman, Itätuuli-Kustannus 2004, s. 122, 124).

Siunausta!

Ps. "Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä" (Joh. 6:63).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti