20200224

24.2.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltäpäin Metsälän Matille, Lehtomäen Matille, Rantasen Matille, Tammisen Matille, serkulleni, Häkkisen Matille, siskoni pojalle, Hokkasen Matille, Riikosen Matille...!

1.2 astetta miinuksella vähän ennen 7. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jeremian kirjaa. Sitten ajelin hakemaan Emiliaa kouluun. Ihmettelin, kun talo oli pimeänä - ja äidinkin auto seisoskeli pihassa. Siinä se yht´äkkiä valkeni - hiihtoloma! Käänsin autonnokan takaisin kotia kohti.

Torkkumista.

Uudestaan aamupalaa - VHH-pizzaa - ja kahvia.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä. Vaihdatin autokorjaamolla perjantai-iltana rikkoutuneen renkaan tilalle uuden.

Kahvia.

Putsasin autoa sisältä ja tavaratilasta. Oli nimittäin niin kurainen paikka perjantai-iltana Jyväskylässä "operoida" rengashommia, että vaatteet, kengät, tunkki ja työkalut olivat ihan ravassa. Likasivat sitten autoa, jonka M-L oli juuri sisältä ja tavaratilasta puhdistanut.

Ruokaa - eilistä hernerokkaa - ja kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Kävin urheilukentällä 5 km kävelyllä. N. 200 m oli sulana rataa, sitä "käpöttelin". Jostain syystä selkä tuli kipeäksi autonputsauksessa. En keksi missä vaiheessa. Tuntui kävellessäkin. Koetin aina välillä venytellä.

Luin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Niin kehoitan siis minä, joka olen vankina Herrassa, teitä vaeltamaan, niinkuin saamanne kutsumuksen arvo vaatii, kaikessa nöyryydessä ja hiljaisuudessa ja pitkämielisyydessä kärsien toinen toistanne rakkaudessa ja pyrkien säilyttämään hengen yhteyden rauhan yhdyssiteellä..." (Ef. 4::1-3).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti