20200206

6.2.

KÄY TUTUSTUMASSA TÄSSÄ BLOGISSA 2.2.2020. OLEVAAN KIRJOITUKSEEN
- JA RUKOILE!

Sydämelliset nimipäiväonnittelut meijjän rakkaalle tyttärellemme, Terhi-Marjalle! Samoin Salmen Teijalle! Myös kaikille tuntemillemme Tiioille!

Tänä aamuna oli 7 maissa 11.6 astetta pakkasta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jeremian kirjaa. Kävin viemässä 8:ksi Emilian ja Danielin kouluun.

Lähdin liikenteeseen heti "koulukyytikeikan" tehtyäni. Tarkoitukseni oli mennä Hipposhallille "vetämään treenit" - vähän kokeilemaan, millaista kilometrivauhtia kärsii kävellä 3 km. Kuitenkin sanoivat, että halli on suljettu. Lie oliko jotain penkkareihin liittyviä juttuja, en tiedä.

Jatkoin matkaa kotipitäjääni, Kangasniemelle - niinkuin oli suunnitelmanikin Hipposhallin jälkeen mennä. Taisin olla kotikylälläni, syntymäkotini mäellä 10.30 maissa. Menin veljelleni, Heimolle, ja hänen vaimolleen, Arjalle, kylään. 

Mentyäni joimme kahvit. Jonkinajan jälkeen söimme hyvät ruuat. Kävimme heimon kanssa 2 - 2.5 km kävelyllä "vanhalla tiellä": "vasikkahaanmäen" ja "suomäen" kautta Haarajoenniementielle, josta "Huiskosenlahen" kautta takaisin. Aurinko paisteli kirkkaalta taivaalta. Kun oli jonkinverran pakkasta ja lisäksi jonkinverran tuuleskeli, oli sää pirteä.

Palattuamme "käyskentelemästä" laittoi Heimo navettasaunan lämmite. Kiukaan lämmitessä joimme kahvia.

Mukava oli pitkästä aikaa käydä navettasaunan löylyissä. Tulihan sitä aikoinaan siellä paljonkin hikoiltua. Savusaunassa saunoin n. 14 vuoden ajan lapsena ja nuorena. Siitä eteenpäin navettasaunassa.

Saunan jälkeen vielä iltapalaa.

Kiitos Heimolle ja Arjalle päivästä!

Ajelin kotiin, jossa olin 20.10 maissa. 

"Pyhä Henki, Sinä joka olet innoittanut Jumalan miehet ja naiset kirjoittamaan Pyhät kirjoitukset, puhu minulle, opeta minua ja näytä minulle totuus" (Claudio Freidzon, Pyhä Henki - janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s. 183).

Siunausta!

Ps. "Niin, tuntekaamme, pyrkikäämme tuntemaan Herra" (Hoosea 6:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti