20200223

22.2.

3.2  astetta lämmintä 7 aikaan. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jeremian kirjaa. Valmistautumista päivän tilaisuuteen.

10:ksi menin Kolkanlahden kappelille hautajaistilaisuuteen. josta helluntrairukoushuoneelle muistotilöaisuuteen. Johdion muistotilaisuuden. Kyseessä olivat iäkkään seurakuntalaisemme, Annelin, hautajaiset.

14-15 välillä olin kotona. Laitoin tulen pressusaunan kiukaan alle.Kuului osana meidän Timon 40 v yllätyssynttäreihin. Terhi-Marja, Emilia ja Daniel tulivat meille myös valmisteluhommiin Marja-Leenan kanssa.Samoin Milka ja Miro. Jossain vaiheessa saapui tero perheineen.Tero - Pian veli, saapui lapsineen ja Pian äiti.

Timo täytti 40 v jo viime vuoden maaliskuussa, mutta synttäreitä pidettiin nyt.

17 tai vähän ennen tulivat Timo, Pia, Milena ja Minja. Lauloimme porukalla onnittelulaulun timolle. sanoi, että on hyvin pysynyt salassa synttärihomma. Pihassa oli ihmetellyt monia autoja, kun tiesi kenen ne olivat. timo oli kutsuttu meille pressusaunaan, kun Terokin tulee perheineen.

Söimme monenlaista tarjottavaa - erilaisia pizzoja, kebabia salaatilla, kebabia ranskalaisilla, kebabrullaa, lihapullia, nakinpätkiä, erilaisia salaatteja. Oli runsaasti tarjottavaa. Mukavaa kanssakäymisen porinaa.

Lapset menivät - osa - mäenlaskuun Kusiaismäkeen. Ihan vain pulkkamäkeen.

Kun pressusaunan kiuas oli kuuma, heittelin häkälöylyt ja vedimme Timon kanssa pressun kehikon päälle. Timon, Deniksen, Teron ja Haapalan teron kanssa kiipesimme laudepukeille.

Saunan jälkeen oli ohjelmaa. Pia ensin kyseli pätkiä Timon tekemistä lauluista, että muistiko hän mistä laulusta oli kyse. Minä pidin synttäripuheen Timolle.

Sitten oli vuorossa kahvi-, mehu-, limsatarjoilu, monenlaisien kakkujen, ym. kanssa.

Terhi-Marja järjesti kilpailun, johon kaikki saivat osallistua. Oli rakennettu onnenpyörä, josta sai palkintoja. se sopi hyvin pienemmillekin ja kaikki olivat tasapuolisessa asemassa.

Jutustelua ja muisteluita Timosta pienenä ja vähän isompana.

Oli hyvä iltapuoli. Mukana olivat: Timo, Pia, Milka, Miro, Milena ja Minja, Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel, Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa, Tero, Rasmus ja Oliver, Raija, Marja-Leena ja minä.

Tero, Mari, Eelis ja Nooa jäivät meille yöksi. Aaro meni Timolle.

On hienoa, kun voi kokoontua tällä tavalla perhekuntana ja lähisukulaisina.

Tänään on ollut sateinen ja kostea päivä.

Siunausta!

Ps. "Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia" (Room. 8:16).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti