20200222

21.2.

Perjantai. Noustessa lämpöasteita. Aamupalan ja kahvin jälkeen kävin viemässä Danielin kouluun. Luin jeremian kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

13 maissa lähdimme ajelemaan kisoihin. Kaksi muuta kisailijaa tuli kyydissäni. Satoi vettä koko matkan.

Yleisurheilun halli-Suomen mestaruuskilpailut alkoivat klo 18. Lajini, 3000 m kävely, alkoi 18.45. Sijoitus toinen.

Palkintojenjaon jälkeen lähdimme ajelemaan kotiin. 

Jyväskylän kohdalla katselin sivulle, esitellen jotakin paikkaa toisille. Ajoin kadun reunukseen. Rengas meni tyhjäksi. Ei kuitenkaan ihan heti. Ei muuta kuin rengasta vaihtamaan. Juuri ja juuri sopi tunkki auton alle, kun pohja oli niin matalalla tyhjän renkaan vuoksi. Rengas ei lähtenyt millään pois paikaltaan, vaikka pultit kyllä aukesivat. Ei potkimalla eikä mitenkään. Soitin kotiin, kun ei ollut Deniksen numeroa - puhelimeni kun jäi kotiin. M-L soitti Denikselle, joka oli kuulemma jo nukkumassa. Hän ajeli saarijärveltä Jyväskylään. Hetkessä homma hoitui ja vararengas oli alla. Sydämellinen kiitos vävylle!

Kun hyviä puolia ajattelee pysätykselle, niin voin sanoa ainakin kaksi. Jonkinaikaa istuttuamme autossa ja denistä odoteltuamme, pysähtyi eteemme auto. Siitä nousi kaksi nuorta neitosta - muitakin autossa oli - jotka tulivat luoksemme ja ystävällisesti kysyivät, että tarvitsimmeko apua. Kerroin, että apu on tulossa. Sain kuitenkin antaa heille kirjoittamani Jumalalla on sinulle asiaa-vihkoset. Jumala tietää vaikutuksen. Nyt vain rukousta heidänkin puolestaan. Toinen hyvä asia oli se, että sain soittaa autossa hengellisiä levyjä, joissa oli hyvä sanoma - olihan autossa nimittäin kaksi muuta "kilpakaverusta", jotka näin saivat kuulla evankeliumia. Aiemminkin kyllä olen heille puhunut.

Kotona olin 00.30 jälkeen. Vähän iltapalaa ja sänkyyn.

Siunausta!

Ps. "Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen" (Kol. 1:14).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti