20200219

19.2.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Mannin Eijalle, täältä "meneteyn metsikön reunamilta, kahdelta - ainakin kohta jo melkein - vanhukselta.

Jatkan nyt loppuun lainauksen Raportti-lehdestä (aikaisemmat, kolmena kertana olleet, lainaukset artikkelista löydät, kun selailet blogia taaksepäin):

"Kuka herää ensimmäisenä?

Ystäväni, Suomen rappiotila johtuu nukkuvasta seurakunnasta, jonka yksilöuskovien temppelit ovat raunioina. Niissä on paljon iljetystä ja väärää, tai ne ovat yksinkertaisesti vain raunioina. Miten Kristus voi toimia tämän maan hyväksi, jos Hänen ruumiinsa on jaloistaan ja käsistään rampa? Pelkään pahoin, että lampunjalat ovat siirtymässä kirkkokunnilta ja herätysliikkeiltä. Voi olla, että Jumalan valtakunta on siirtymässä pois monilta viinitarhan vartijoilta. Jeesuksen aikana ne annettiin toisille,jotka tekevät oikeaa hedelmää. Herätysliikkeen liike saattaa kyllä jatkua, mutta herätys loppuu, jos Jeesus siirtää lampunjalkansa pois paikaltaan.

Teemme oikein, kun rukoilemme Suomen puolesta. Mutta mitään ei tapahdu ennen kuin löytyy se jäännösjoukko Jumalan kansasta, joka kuulee oikein Herran sanat, herää hengessään näkemään oman sydämensä tilan ja kokee Jumalan väkevän käden alla sisäisen kutsun ja kehotuksen lähteä oikeanlainen Herran pelko sydämessään laittamaan oma temppeli kuntoon. Se tarkoittaa rakkaussuhteen täydellistä uudistumista Kristuksen kasvojen edessä Tuosta uudistuneesta rakkaussuhteesta alkaa kummuta uutta elämää, jonka ylle Jumala vuodattaa sateensa. Silloin maa tulee hedelmälliseksi jälleen. Muista, että Jumala ei tarvitse kuin yhden uskovan, joka aidosti herää. Löytääkö Hän sitä Suomesta?"

(Timo Lindroos, lainaus on osa kirjoituksesta: Miksi taivas pidättää sateensa? Raportti 1/2020, One Way Mission, s. 43).

Tänä aamuna 7 maissa lämmintä 1.1 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Rukousta. Tänäänkään ei ollut "koulukeikkaa", kun kyydittävät, Emilia ja Daniel, olivat kipeinä.

Kahvia. Marja-Leena luki hartauskirjasta kohdan tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L leipoi pullaa.

Kävin kaupungintalolla tavoittamassa avainta. En saanut, koska se toimisto avautuu vasta klo 12. Laittelin kauppojen ilmoitustauluille ilmoituksia SAARIJÄRVI RUKOILEE-illasta.

12 jälkeen menin uudelleen kylälle. Kävin hakemassa nyt sen avaimen kaupungintalolta Kansakoululla olevaa rujkousiltaa varten. Ensi viikolla kun sitä ei olisi saanut talviloman takia. Samalla reissulla kävin 5 km kävelylenkillä urheilukentällä. Siellä oli punainen rata sulana n. 100 m matkalla, joten siinä sopi hyvin "norjutella niveliään." Aurinkokin paistoi.

Ruokaa ja kahvia - kahvin kanssa yksi juuri paistettu pullakin.

Lueskelin kirjaa. M-L kävi kylällä asioilla. Laitoin takkaan tulen.

18:ksi ajelin Opetuslapseuskouluun One Way-seurakunnan tiloihin. Kaksi opetusluentoa. Kahvit välissä.

Iltapalaa ja teetä. M-L neuloi.

Siunausta!

Ps. "Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myöskin niittää. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää, mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää" (Gal. 6:7-8).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti