20200223

23.2.

Sunnuntai. Plussalla olevaa lämpöä aamulla. Tero, Mari, Eelis ja Nooa olivat meillä edellisen yön.

Menin 10:ksi Rukoushetkeen helluntairukoushuoneelle. Hain Salmen mukaan. Kuutisen rukoilijaa.

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla, jonka johti Anne Hyppönen. Hän myös puhui. Hannu-heikki Hyppönen piti saarnan. Musiikissa Inkeri Riihinen, maju Aho ja Jussi Rautanen. Hyvä tilaisuus. No, ainahan ne ovat. Yleensä asia riippuu henkilöstä itsestään, joka arvioinnin antaa. Aina saa jotakin, jos tulee/on rukouksen hengessä. Tero, mari, Eelis ja Nooa olivat myös tilaisuudessa.

Tilaisuuden jälkeen oli kahvitarjoilu.

Kotona meitä odotti hyvä ruoka, jonka M-L oli laittanut - laskiaisrokka, eli herbekeitto jälkiruokineen. Jonkinajan kuluttua kahvit laskiaispullien ja eilisistä Timon synttäreistä jääneiden herkkujen kera. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel olivat meillä myös.

Tero kävi viemässä Danielin ja Nooan Paavonrinteeseen laskettelemaan.

Laitoin tulet takkaan.

17 jälkeen lähtivät Tero, Mari, Eelis ja Nooa kohti Marin vanhempien kotia. ja sieltä edelleen hiihtolomareissulle.

Kävin Deniksen luona. Perjantain reissulla rikkoontunutta autonrengasta katseltiin. Uusi on hommattava. Vanne näytti ehjältä.

Kävin 8.3 km kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Tähtinen taivas. 19.30 maissa tulin pois.

Iltapalaa ja kahvia

Siunausta!

Ps. "Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina - sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä - ja tutkikaa, mikä on otollista Herrassa, älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä. Sillä häpeällistä on sanoakin, mitä he salassa tekevät; mutta tämä kaikki tulee ilmi, kun valkeus sen paljastaa, sillä kaikki, mikä tulee ilmi on valkeutta" (Ef. 5:8-13).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti