20230304

4.3.2023.

Jumala on siunannut koko maailmaa erittäin suuresti Israelin kansan kautta. Hän valitsi tämän kansan tiettyjä tarkoitusperiään varten. Hänellä oli Kaikkivaltiaana Jumalana mahdollisuus tehdä se täysin suvereenisti; kukaan ei voi asettaa Hänen suunnitelmiaan ja valintojaan kyseenalaisiksi. Ihmisinä meillä on ainoastaan yksi mahdollisuus olemassa siihen, miten suhtaudumme Hänen suunnitelmiinsa; hyväksyä ne; olla samaa mieltä Hänen kanssaan. Tietenkin on olemassa se vaihtoehto, että emme hyväksy niitä, mutta se koituu turmioksemme. Jumala on Jumala. Jatkossa tarkoituksenani on tuoda yksinkertaisesti esille asioita, joilla Jumala on siunannut Aabrahamin jälkeläisten, Omaisuuskansansa, Israelin kautta kaikkia maailman ihmisiä.

_______________________

"...Laaksossa siis löytyy varmimmin vettä, ja kurun pohjalla, kivikon sisällä, kuukuu hiljaista solinaa. Hiljainen, salainen kiitos on myös kiitosta, joka kuiskattunakaan ei voi olla kuulumatta siellä, minne se usein itkun ja kyynelten keskeltä osoitetaan. ..." (Erkki Leminen, Armo kuuluu sulle juuri, s. 110, Karas-Sana 1984).

_____________________

Sydämelliset onnittelumme - vielä tässäkin - hyvälle vävyllemme, Denikselle, syntymäpäivän johdosta!½

Lauantai. 0.7 astetta miinuksella myöhäisen ylösnousun aikaan. Harmaa taivas.

M-L oli noussut aikaisemmin valmistelemaan tarjoiluja huomiseen tilaisuuteen, seurakuntaan. On avustamassa siellä tytärtään, Terhi-Marjaa, joka myös on vastuussa tarjoiluista. Pitkin päivää on M-L ahertanut tarjoiluiden parissa. Taitaa olla kyse lähetystyön hyväksi pidettävästä tarjoilusta.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Danielin kirjaa.

Seurasin hiihdon MM-kisoja.

Ruokaa ja kahvia.

Luntakin sateli hetken oikein isoilla hiutaleilla.

Tänään seurailin myös yleisurheilun halli-EM -kisoja.

HIIT-treeni: Kuntopyörällä 10 x 1 min. kovalla teholla. Väleissä palautuksena hiljaista polkemista 1 min. Alussa ja lopussa 3 min. rauhallista polkemista.

Laitoin takkaan tulen.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. Jeesus: "Ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne" (Joh. 8:24).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti