20150513

12.5.

Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Minä kävin ensin hereillä kun piti soittaa puhelu ja myös vastata puheluun. menin vielä sänkyyn ja - senhän arvaa, ja hyvä niin - uni voitti.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 5 rukoilijaa.

Terhi-Marja käväisi Emilian ja Danielin kanssa - äiti oli pois töistä kun laåpsoset kipeitä. Emilia oli meillä kun T-M kävi Danielin kanssa tk:ssa. Söimme.

menin Lannevedelle "oville". Juttelin, annoin kutsuja ja Jumalalla on sinulle asiaa-vihkosia. 17 maissa tulin pois. 

Juotuani kahvit lähdin karsimaan rankoja hetkeksi. Aurinkokin paistoi - vaikka on tänään satanutkin.

Kävin illalla 7.2 km "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä. 2 km jälkeen venyttelin vähän. Samoin 4 km jälkeen. Lopuksi 3 km. Kävin hakemassa lenkin jälkeen pizzan kotiin. M-L oli lämmittänyt takan. Söimme pizzaa. MM-lätkää, Suomi - Venäjä ottelun etenemistä tuli seurattua, vaikka itse peliä en katsonutkaan. Se tuli Suomelle.

Jatkoa eiliseen:

"Maailmankaikkeuden Herra

Jumalan voima on ihmiselle käsittämätön. Tähtitieteilijät arvioivat, että maailmankaikkeudessa on yli 100 miljardia linnunrataa, joista kussakin on miljardeja tähtiä. Matka linnunradan päästä toiseen mitataan usein miljoonissa valovuosissa. Maailmankaikkeuden äärettömyys saa pään pyörälle. Jesajan kirjassa 40:26 sanotaan: "Kohottakaa katseenne korkeuteen: kuka on tämän kaiken luonut? Hän, joka kutsuu esiin taivaan joukot täydessä vahvuudessaan, hän, joka tuntee ne nimeltä, joka ainoan. Suuri on hänen väkevyytensä, valtaisa hänen voimansa: yksikään joukosta ei jää pois" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Ja kun hän oli eräässä paikassa rukoilemassa ja oli lakannut, sanoi eräs hänen opetuslapsistansa hänelle: Herra, opeta meitä rukoilemaan, niinkuin Johanneskin opetti opetuslapsiansa" (Luuk. 11:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti