20150526

26.5.

Noustuani join vähän kahvia ja söin hieman aamupalaa.

N. 11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 4 rukoilijaa. Otin bensaa kanisteriin kylältä - sahaa ja ruohonleikkuria varten.

13 maissa hain Emilian ja Danielin koulusta meille. 

Söin vähän.

Emilia ja Mummi työntelivät ruohikon ensimmäisen kerran tälle suvelle. Moottorisaha ei lähtenyt käyntiin, vaikka vaihdoin vereksen bensan. Lähdin rangankeruupaikkaan rankoja karsimaan. Aurinko paistoi - lämmintä n. 18 astetta. Välillä join neskahvia rankakasalla istuskellen. Käkikin helkytteli - eka kerran kuulin tälle kesälle. Muutkin lintuset laulelivat. Näissä vaarin rankahommissa ei ole kiirettä - mutta joutua pittää.

18 maissa olin kotona rangankarsinnasta. Takapihalla vielä join termarista neskahvit omenan kanssa - siis omena ei juonut, vaan minä söin sen.

Söin .

Ei aikaakaan kun jo oli iltapala vuorossa ja tee. Pilveili - hieman heitteli piosaroitakin.

Jatkan edelleen lainausta rahaan ja omaisuuteen liittyen - tätä hyvää "alustusta" ( minun nimitykseni ) velasta. Eihän meidän välttämättä tarvitse olla samaa mieltä kirjoittajan kanssa, mutta onhan se hyvä muodostaa käsitystä tästä elämää koskettavasta aiheesta;

"MITÄ RAAMATTU SANOO VELASTA?

Raamatun kanta velkaan on selvä. Lue huolella Roomalaiskirjeen 13:8 alkuosa: "Älkää olko kenellekään mitään velkaa."
Sananlaskuista 22:7 meille selviää, miksi Herramme puhuu niin suorasanaisesti velasta: "Köyhä on rikkaan vallassa, velallisesta tulee velkojan orja." Kun olemme velassa, olemme orjan asemassa lainanantajaamme nähden. Mitä syvemmällä olemme velassa, sitä suuremmassa orjuudessa olemme. Meillä ei ole täyttä vapautta tai valtaa päättää, miten käytämme tulomme, koska olemme laillisesti sitoneet itsemme velkoihimme.
Ensimmäisessä Korinttolaiskirjeessä 7:23 Paavali kirjoittaa: "Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta. Älkää ruvetko ihmisten orjiksi!" Taivaallinen Isämme antoi suurimman uhrin antaessaan Poikansa Jeesuksen kuolla puolestamme. Hän haluaa nyt lastensa voivan vapaasti palvella Häntä tavalla, jonka Hän valitsee" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Odota Herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. Odota Herraa" (Ps. 27:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti