20150521

21.5.

Kun ei heti illasta, niin aamusta kuitenkin - nukutti. Marja-Leena vieläkin heikkokuntoinen - lämpöä ei ole tänään enää tainnut olla - mutta sänky veti puoleensa. Minullakin ääni sellainen käheä, mutta muuten ihan hyvä olo. Kävin laittamassa linnuille siemeniä - syöttöpaikat kun olivat ihan tyhjät. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tänään olen järjestellyt seuraavaa KYLÄILTAA. Se näyttäisi ohjautuvan Linnaan pe. 5.6. klo 19. Tuostapa blogijutyuntapaisen vierestä voi lukea tarkemmin.

Sirkkelöin ns. rankarakoliiterin seinäriu´ut polttopuiksi - net, jotka Danielin kanssa purimme.

Sytyttelin tulen takkaan.

Söimme/joimme kahvia.

Kirjoittelin ja lähettelin pienen Saarijärven kylien kutsu -infon.

Kävin 7.2 km "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä. 1 km jaksoissa - väleissä vähän venyttelyä - km-ajoin 8.49., 8.36., 8.14., 7.30., 7.23., 7.25., 6.34. Aurinkoista. Ennen kentälle menoa käväisin kaupassa ja vein muutamaan paikkaan Saarijärven kylien kutsu -infoja - kun ei voinut lähetellä s-posteihin. Palasin kotiin lenkiltä himpun ennen 21.

Söimme iltapalaa.

Jatkoa eiliseen:

"6. Uskollisuudesta seuraa tyytyväisyyttä

Kun tiedämme, mikä on Jumalan osuus ja mikä on oma osuutemme ja kun uskollisesti hoidamme oman osamme, voimme olla tyytyväisiä. Filippiläiskirje osoittaa, että Paavali oli oppinut olemaan tyytyväinen, koska hän tiesi, että Jumala antaisi hänelle kaiken, mitä hän tarvitsisi (Fil. 4:19), ja koska hän oli ollut uskollinen. "Tehkää sitä, mitä olette minulta oppineet ja vastaanottaneet, mitä olette minulta kuulleet ja minusta nähneet. Silloin rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne" (Fil. 4:9).
Kun sovellamme raamatullisia taloudenhoidon periaatteita, alamme päästä veloistamme, käyttää rahaa viisaammin, säästää tulevaisuuden tavoitteita varten ja antaa entistä enemmän Herran työhön. Raamatusta löytyy todellisia ratkaisuja tämän päivän taloudellisiin ongelmiin..."
(Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Herran silmät ovat joka paikassa; ne vartioitsevat hyviäc ja pahoja" (Sananl. 15:3).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti