20150504

4.5.

Nousimme uuteen päivään - sinisen taivaan ja auringonpaisteen sellaiseen - sopivissa ajoin, Hetassa, Eskon ja Ellin mökissä. Söimme aamupalaa, laitoimme tavaramme autoon, paikat kuntoon ja luin Psalmien kirjaa. 9.30. maissa  taisimme hypätä autoon ja lähteä liikenteeseen. Kävimme vielä hakemassa kylältä bensaa ja kaupassa - Rantakokossa. Sydämelliset kiitokset Eskolle ja Ellille! Oli mukava olla nuo päivät Lapissa.

Vähän ennen Pelloa joimme tien varressa - autossa - termoksesta kahvia. Tornion ABC:llä kävimme - kantapaikassa ja kantapöydässä - syömässä. Tupoksen ABC:llä ryyppäilimme kahvit. Viitasaaren ABC:ltä ostimme kahvin minulle ja mehun M-L:lle autoon. Taittiin ennen 21.30 olla kotona. meille oli ystävällisesti lämmitetty takkaa. Laitoin vielä uudet tulet takkaan palelemaan, kun olimme kantaneet tavarat sisään. Emilia soitteli 12 jälkeen koulun pihalta meille, Daniel myös puhui puhelimessa.

Söimme iltapalaa.

Laitoin KUNNIA ON HERRAN -illan ilmoituksen lehteen.

"Herra sallii vaikeita tapahtumia kolmesta syystä.

1. Toteuttaakseen suunnitelmiaan.

Tätä havainnollistaa Joosefin elämä. Hänen kateelliset veljensä myivät hänet nuorena orjaksi. Vuosia myöhemmin Joosef sanoi heille: "Älkää olko murheissanne älkääkä syyttäkö itseänne siitä, että olette myyneet minut tänne, sillä Jumala lähetti minut teidän edellänne pelastamaan ihmishenkiä. Te ette siis lähettäneet minua tänne, vaan Jumala" (1. Moos. 45:5,8). (Howard Dayton).

Siunausta!

"Jumala oli Kristuksessa ja sovitti koko maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan" (2. Kor. 5:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti