20150513

13.5.

Marja-Leena meni aamulla Emilian ja Danielin luo - ovat vielä kipeinä eivätkä menneet kouluun. Söin aamupalaa ja join kahvia noustuani sateiseen päivään. Mummi ja lapsenlapset saapuivat meille. Luin Sananlaskujen kirjaa. M-L luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin kylällä kaupassa.

Ajelin Lannevedelle, jossa kävin "ovilla" - jatkoin siitä kohdasta kylää, mihin asti olin eiliten ehtinyt. Juttelin ihmisten kanssa, annoin kutsuja ti. 19.5. klo 18.30. Sampolassa olevaan KYLÄILTAAN. Ks. ilmoitus blogijutun vieressä. Jossakin rukoilimmekin. Himpun ennen 17 tulin kotiin. 

Söin. Terhi-Marja oli juuri hakemassa meiltä lapsosiaan töistä tullessaan. M-L lämmitteli takkaa.

19:ksi ajelin rukousiltaan helluntairukoushuoneelle. 6 rukoilijaa. Aivankuin olisin huomannut sellaisen ilmiön - koskien Päivärukoushetkiä, sekä Rukousiltoja - että silloin kun pastori ei ole paikalla, on vähemmän ihmisiä. 

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

On ollut sateinen ja tuulinen päivä. N. 9 astetta lämmintä.

Muutaman päivän - vaan ei monen - myöhässä olevat synttärionnittelut Salmen Paavolle aitoon Tunturi-Lappiin! Samoin myös Huttusen Markulle - vaimoni veljelle! Ja siunausta molemmille tuleviin hetkiin!

Jatkoa eiliseen:

"Kansojen Herra

Mieti Jumalan roolia ja asemaa suhteessa kansakuntiin ja ihmisiin. Jesajassa 40:21-24 sanotaan: "Ettekö te mitään tiedä, ettekö ole kuulleet? ... Korkealla hän on, maan piirin yllä, maan asukkaat ovat hänelle kuin heinäsirkkoja ... Olemattomiksi hän tekee mahtimiehet, tyhjää ovat hänelle maan valtiaat: tuskin heidät on istutettu ... kun hän jo henkäisee, ja he kuihtuvat."
Jesajassa 40:15, 17 puolestaan saamme lukea: "Ovathan kaikki kansat kuin pisara ammennusastiassa, kuin tomuhiukkanen vaa´assa ... Hänen edessään maailman kansat eivät ole mitään, ne ovat hänelle pelkkää tyhjää" (Howard Dayton).

Siunausta!

Ps. "Mutta vanhurskaan polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan sydänpäivään saakka" (Sananl. 4:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti