20160516

15.5.

Hyvää seurakunnan syntymäpäivää! Harmaaseen Helluntaihin saimme herätä tänään. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Galatalaiskirjettä.

10:ksi ajelimme Marja-Leenan kanssa sateessa helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan ennen tilaisuutta - 9 rukoilijaa.

11 alkoi kokous yläkerrassa. Kuoro lauloi, Ann Niina Turunen johteli, Mika Turunen saarnasi. Alakerrassa oli kahvitarjoilu kokouksen lopuksi.

Paluumatkalla kokouksesta kävimme M-L:n kanssa syömässä kebab-salaatit kebab-pizzeriassa.

Palattuamme kotiin lueskelin kirjaa ja löhöilin sohvalla. Satoi.

16:ksi ajelimme M-L:n kanssa Vapaakirkkoon tilaisuuteen. Seurakuntamme kuoro lauloi siellä ja Mika Turunen saarnasi. Olimme tänään kahdessa kokouksessa, aivan niinkuin silloin vielä oli helluntaiseurakunnissa tapana, kun minäkin tässä herätysliikkeessä saarnaajauraani aloittelin. Sanottavaa piti olla aina kahreen kokoukseen sunnuntaina nuorellakin miehellä. Jumala sen tietää kuinka sitä onnistui.

Tultuamme kotiin, ajelivat Terhi-Marja ja Emilia juuri meille myös - toivat huomista varten tarjoiluja, kun M-L menee laittamaan niitä rukoushuoneelle.

Kävin urheilukentällä 11.2 km "kävelynomaisella lenkillä - 6.21 min. oli nopein kilometrini. Yksi tuttu pariskunta oli myös kentällä lenkkeilemässä. Sanoivat kävelystäni, että oli hyvännäköistä. Itsestänikin loppupuolella tuntui siltä pitkästä aikaa - saa nähdä jääkö tilapäiseksi.

Iltapalaa ja hopeateetä.

Katselimme Nouse Suomi -tilaisuutta Espoo Areenalta, kun illalla vain loppua oli mahdollisuus katsoa. Heidi Baker oli puhumassa. 

Lainailen loppuun edellispäivien lainailujen jatkoksi:

"Samoin ei myöskään Ef. 5:20:ssä esiintyvä sana kaikesta anna meille lupaa kiittää siitä pahasta, minkä saatana tekee tai siitä pahasta, jonka ihmiset kuuliaisina saatanalle tekevät.

Annan vielä yhden paikan, jossa esiintyy sana "kaikki" kaksi kertaa: Kol. 3:17: "Ja kaikki minkä teette sanalla ja työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttaan." Antaako tämä meille luvan tehdä mitä tahansa, kunhan vain samalla kiitämme Jeesuksen nimessä Jumalaa? Ei tietenkään. Se antaa meille luvan tehdä vain sitä, mitä tehdessämme voimme samalla kiittää Jumalaa vilpittömin sydämin.

Fil. 4:8: "Jos on jotain kiitettävää, sitä ajatelkaa" ... ja siitä kiittäkää. Eikä mistään muusta" (Kristityn kasvu nro 3, s. 64, Daniel Nylund).

Siunausta!

Ps. "Herra tuntee omansa" (2. Tim. 2:19). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti